Архив

Предстои изложението Уикенд туризъм Русе 2011

02.05.2011

От 12 до 14 май 2011 г. гр. Русе ще бъде домакин на седмото изложение „Уикенд туризъм Русе 2011” и Фестивал на туристическите забавления и анимации. Събитията се провеждат под патронажа на кмета на община Русе г-н Божидар Йотов в партньорство със Сдружение „Европейски пространства 21” и Регионален исторически музей Русе със съдействието на Министерство на икономиката, енергетиката и туризма. Основните цели на изложението са представяне на атрактивни оферти за туризъм, среща на представителите на туристическия бизнес с потребителите на туристически услуги и презентация на Русенския регион.

Сред акцентите в работната програма са „Пътуване по Дунав” (Развитие на водния крайбрежен пътнически транспорт по река Дунав – важен фактор за оживяване на туризма. Българските реалности и европейски перспективи в контекста на Дунавската стратегия на ЕС.) с участието на Н.Пр. Герхард Райвегер – Посланик на Република Австрия и дискусията „Градски пейзажи” (Градските маршрути като туристически продукт. Четвърта част.) с модератор доц. д-р Ирена Бокова – Нов български университет. Единственият фестивал в България за туристическите забавления и анимации ще представи в 4-то издание пъстра палитра от програми и развлечения за туристите.

БХРА ще представи своите членове с щанд на изложението „Уикенд туризъм Русе 2011” от 12 до 14 май в Доходното здание. Очакваме вашите рекламно-информационни материали в офиса на БХРА до 10 май т.г. или на място по време на изложението. За допълнителна информация тел.: 02/987 65 86, е-mail: bhra_office@abv.bg

Работна програма


  Назад към Новини