Архив

Покана до членовете на БХРА за участие в Четиринадесетата Регионална туристическа борса „По пътя на слънцето” – Павел баня

08.03.2011

В периода 31 март – 2 април 2011 г. в гр. Павел баня ще се проведе Четиринадесетата Регионална туристическа борса „По пътя на слънцето”. За домакин на събитието Регионална туристическа асоциация „Стара планина” е избрала новия хотел „Севастополис” – гр. Павел баня. Целта на ежегодния регионален туристически форум е да представи потенциала на регион Централна Стара планина и на домакинстващата община пред туроператори, предприемачи, представители на общини и неправителствени организации, журналисти и всички заинтересовани от развитието на туризма.

Паралелно с борсата ще се проведе и журналистически тур за представители на българските национални и регионални печатни и електронни медии с цел представяне на един недостатъчно популярен, но с много богат туристически ресурс район на България – община Павел баня.

За допълнителна информация и заявки за участие можете да се обърнете към РТА „Стара планина” на тел: 066/809 161 или на тел: 0887/258 042 – г-жа Силвия Хинкова не по – късно от 20 март 2011 г.

Предварителна програма

Заявка за участие


  Назад към Новини