Архив

Българска стопанска камара организира двустранни бизнес срещи в областта на туризма в рамките на Междунарония туристически панаир Белгард 2011 г.

04.02.2011

Българска стопанска камара - Съюз на българския бизнес, съвместно с Националната агенция за регионално развитие - Сърбия, и Европейската мрежа за подкрепа на МСП "Enterprise Europe Network", имат удоволствието да Ви поканят на двустранни бизнес срещи в областта на туризма.

Срещите ще се проведат в рамките на Международния туристически панаир Белград '2011, на 25 февруари от 10.00 до 18.00 часа в Белград, бул. Войвода Мишича 14. Главната цел на форума е създаване на международни партньорства в областта на туризма. Български фирми ще имат възможност да се срещнат с чуждестранни компании, работещи в сектори туризъм, хотелиерство, ресторантьорство, спа туризъм, тур оператори и пр., както и да представят своите дейности и услуги на чужди фирми.

Етапи на регистрация:

  1. Регистрацията на фирми, желаещи да участват във форума, се извършва на интернет страницата www.EENBrokerage.info, като предварително уведомите БСК при регистрация. Краен срок за регистрация: 10 февруари 2011
  2. Списъкът с регистрираните участници ще бъде на разположение през цялото време на страницата на събитието.
  3. След изтичане на срока за регистрация фирмите, изявили желание за участие, ще бъдат уведомени за възможностите за планиране на графици за двустранни срещи.
  4. Предпочитаното от Вас време за двустранни срещи може да заявите на сайта www.EENBrokerage.info след изтичане на срока за регистрация - от 11 до 15 февруари 2011.
  5. Максималният брой участници от една фирма е 3.
  6. Максималният брой срещи за фирма е 10.
  7. Окончателният график на двустранните срещи ще бъде публикуван на 17 февруари 2011 на www.EENBrokerage.info и изпратен на всеки регистриран участник на електронната му поща.

В случай на интерес можете да планирате организирано пътуване и настаняване. Участието във форума е безплатно, но пътни, дневни и настаняване са за сметка на участниците.

За повече информация можете да се обръщате към Петя Узунова, експерт Международно икономическо сътрудничество, БСК на тел: 02/932 09 34, E-mail: ierc4@bia-bg.com, www.bia-bg.com.


  Назад към Новини