Архив

INKE представя Ултравиолетов стерилизатор (UV Sterilizer)

31.01.2011

KOVA е правителствена организация на корейските предприемачи, подкрепяна от Корейското правителство. “Технология”, „новаторско мислене”, „иновативност”, „динамика’’ и „бъдеще” са думите, които описват най-добре Корейската международна бизнес асоциация, накратко наречена KOVA. Като подразделение на KOVA е Международната мрежа на корейските предприемачи – INKE. Представител на INKE за България е ЧОЙС ЕООД.

INKE представя един от продуктите си: Ултравиолетов стерилизатор (UV Sterilizer)

Ултравиолетовият стерилизатор не съдържа химикали на 100% и използва ултравиолетови лъчи, които убиват вируси и бактерии по всякакви предмети и повърхности. Стерилизатора може да се използва, за да пречисти течности, предмети като възглавници, матраци, шкафове, клавиатури и дори тоалетната. С UV Sterilizer може лесно да пречиствате леглата и да осигурите по-здравословен и приятен престой на вашите гости.

Постоянната изложба на разнообразни продукти на компании – членки на KOVA, можете да посетите на адрес: София, кв. "Левски Г", ул. “Подпоручик Георги Кюмюрджиев” всеки работен ден от 10.00 ч. до 16.00 ч. За информация: www.choicebg.com/?page=viewBBS&id=98&lang=bg .


  Назад към Новини