Архив

В Ивайловград БХРА връчи Годишната награда на БХРА за семеен хотел на 2010 г.

22.12.2010

Собствениците на хотел „Армира” – семейство Бояджиеви, изпращат годината с престижно отличие и едномесечна дъщеря

На 18 декември т.г. в община Ивайловград, в навечерието на Коледните и Новогодишни празници, още един празник събра представители на туризма и бизнеса в града. В сградата на читалище „Пробуда 1914” беше официално връчена Годишната награда на БХРА за семеен хотел на 2010 г. на семейство Бояджиеви, собственици на хотел „Армира”. На събитието присъстваха г-н Стефан Танев, кмет на Община Ивайловград, г-н Георги Марков, председател на Общинския съвет, г-жа Диана Овчарова, секретар на общината, г-н Благой Рагин, председател на БХРА, и др.

Ивайловград

За празничната атмосфера в читалището допринасяха видеофилмът за хотел „Армира”, букетите и подаръците за награденото семейство, стилният коктейл и, разбира се, наздравиците с ивайловградско вино. От името на УС на БХРА, Соня Алексиева представи пред гостите наградата и критериите за номинирането на семеен хотел „Армира” за престижното отличие. Кметът, г-н Танев, поздрави семейство Бояджиеви за голямата награда и подчерта, че общината и в бъдеще ще инвестира в туризма и ще подкрепя бизнеса на хотелиерите и ресторантьорите, които осигуряват нови работни места и променят имиджа на Ивайловград.

Ивайловград

Председателят на БХРА, г-н Рагин, сподели пред гостите важността на получената награда, която е признание не само за „Армира”, а и за община Ивайловград и бъдещето на този уникален туристически регион. Той подчерта шансовете на общината за развитие на туризма, известна с културно-историческото си наследство, успешните европейски проекти с Гърция, с хубавото си вино и предприемчивите си жители. Председателят на БХРА връчи символично отново грамотата и статуетката на Диди и Любомир Бояджиеви, а кметът на общината поднесе поздравителен адрес на наградените. Г-н Танев вдигна наздравица с пожелание за нови успехи в семейния бизнес на сем. Бояджиеви, а гостите добавиха най-сърдечни пожелания за здраве на най-новия член на семейството – едномесечната дъщеря Ивет.

Ивайловград

С аплодисменти и одобрение гостите посрещнаха репликата на бащата на Любомир Бояджиев - г-н Венко Бояджиев, че сред познавачите на най-слънчевите български градове, където се намира известната „Вила Армира” и прочутото вино, Ивайловград отдавна е известен с името „Южна Калифорния”. Като представители на БХРА Бл. Рагин и С. Алексиева бяха поканени да напишат своите впечатления в почетната книга на читалище „Пробуда 1914”.

Ивайловград

Семеен хотел на 2010 година - семеен хотел „Армира” - гр. Ивайловград е разположен в старата част на града. Хотелът е с чудесен панорамен изглед към Ивайловград. Гостите са запленени от спокойствието и тишината, потапяйки се в уюта на семейния хотел, където винаги ги посрещат и изпращат собствениците сем. Бояджиеви. Той предлага на своите гости 35 стаи. Вкусни гозби и прочути местни вина могат да се опита в снек бар „Хасиенда” и екзотичната лятна градина. На своите гости семеен хотел „Армира” предлага туристическо информационно обслужване за забележителностите и туристическите обекти на територията на община Ивайловград, офроуд екскурзии, велосипеди под наем и други атракции.

Ивайловград


  Назад към Новини