Архив

„Финит Софтуер Системс“ ЕООД, асоцииран член на БХРА, предлага разработване и дистрибуция на софтуерни продукти за управление на хотели и хостели

08.11.2010

Channel Manager модулът пести време и усилия на обслужващия и управленския персонал като същевременно с това предоставя възможност на хотела да продава своите услуги на повече места и да разширява своя пазарен дял

„Финит Софтуер Системс“ ЕООД, асоцииран член на БХРА, е софтуерна фирма, създадена през 2007 г. като основен аутсорсинг партньор на АSSD Германия. Дейността й е свързана с разработването и дистрибуцията на софтуерни продукти за управление на хотели и хостели. Софтуерния пакет, който предлагат е собственост на немската компания АSSD и присъства на пазара повече от 20 години. Продуктите на немски партньори са широко разпространени в цяла Западна Европа (Германия, Великобритания, Холандия, Франция, Белгия и др.) и САЩ.

Един от основните компоненти на предлагания от „Финит Софтуер Системс“ ЕООД софтуерен пакет представлява Channel Manager модула за управление на онлайн резервационни канали. Той предоставя интерфейс за връзка между PMS резервационната система, инсталирана в хотела, и голям брой онлайн портали за резервации, измежду които Booking.com, Expedia.com, HRS.com, Hotel.de, HotelBeds.com, HostelWorld.com, Venere.com и много други.

Целият процес по трансферa на данни от и към резервационната система в хотела е напълно автоматизиран. Това включва, както поддържането на актуална информация на Интернет резервационните канали относно цените и наличностите в обекта, така и получаването на осъществените онлайн резервации в хотела. По този начин Channel Manager модулът пести време и усилия на обслужващия и управленския персонал като същевременно с това предоставя възможност на хотела да продава своите услуги на повече места и да разширява своя пазарен дял.

Ключова характеристика на Channel Manager е възможността му самостоятелно да изчислява и определя цените на услугите в хотела според предварително зададени критерии (настояща заетост в обекта, времеви период, и др.). Освен това модулът позволява на клиентите да предлагат своите услуги на различни цени, съобразно различните резервационни канали, на които са представени. Така хотелът лесно може да избере онлайн каналите, с които ще работи на преференциални условия.

Oтличителна характеристика на Channel Manager приложението е, че то може да работи както самостоятелно или заедно с предлаганата от нас PMS резервационна система, така и да се свърже към PMS системи на трети производители.

За повече информация за дейността на „Финит Софтуер Системс“ ЕООД: www.finite-soft.com.


  Назад към Новини