Архив

„Тур клуб РеМарк”проведе 10 - то годишно събрание

29.10.2010

На събитието участваха представители на Троян, Тетевен, Ябланица и Луковит, хотелиери и ресторантьори от Етрополе, Тетевен, Правец, Троян, Априлци и Луковит

На 21 октомври в хотел „Дипломат Плаза” в гр. Луковит се състоя 10-то Годишно събрание на „Тур клуб РеМарк”. Отчетена беше дейността на клуба през изминалата година и бе дискутирана предстоящата. След събранието се проведе среща - дискусия, посветена на Закона за авторското право и публичното изпълнение на музикални произведения в хотели и заведения. Официални гости на събитието бяха г-жа Мария Иванова - директор на Дирекция "Туристическа политика" и г-н Христомир Христов - държавен експерт в МИЕТ, г-н Георги Дамянов - директор на Дирекция "Авторско право" в Министерство на културата, г-жа Елена Иванова - заместник - председател на БХРА, г-жа Ина Килева - изпълнителен директор на Профон и колегите й В. Василев и А. Берч.

Тур клуб РеМарк

В дискусията освен членовете на „Тур клуб РеМарк” се включиха представители на общинските ръководства на Троян, Тетевен, Ябланица и Луковит, хотелиери и ресторантьори от Етрополе, Тетевен, Правец, Троян, Априлци и Луковит. Представителите на различните институции разясниха необходимостта и неизбежността на заплащането на такси, договорените отстъпки в тарифите между Профон и членовете на БХРА, технологията за попълване на декларация и сключването на договор. Всички участници оцениха срещата като изключително ползотворна. Вечерта завърши с коктейл, посветен на новото издание на каталога "Ловеч - бизнес и туризъм 2010". Кметът на Луковит - г-н П. Нинчев поднесе символичен подарък за 10-тия юбилей на „Тур клуб РеМарк”. Всички гости дегустираха новата реколта на винарска изба Асара - асоцииран член на „Тур клуб РеМарк”.


  Назад към Новини