Архив

Покана за участие в конференция на тема „Тенденции и Иновации в автоматизацията на туризма и пътуванията”

26.10.2010

От 3 до 5 ноември т.г. в „Шератон София Хотел Балкан“ ще се анализират и дискутират новости, решения и предизвикателства в развитието на туристическата индустрия

От 3 до 5 ноември 2010 г. eCommerce Academy.net организира в столицата конференция на тема „Тенденции и Иновации в автоматизацията на туризма и пътуванията” в хотел „Шератон София Хотел Балкан“. Целта на конференцията е да анализира как Интернет променя туристическата индустрия и да представи технологични решения в областта на пътуванията на тези, които осъзнават предизвикателствата и активно търсят решения.

Водещи експерти в автоматизацията и дистрибуцията на пътуванията ще споделят своя опит във въвеждането на технологиите за оптимизиране на вашия бизнес и развиване на лоялност с клиентите. Основните фокуси на конференцията ще бъдат:

  • Новости и тенденции в туристическите технологии
  • Анализ на регионалния пазар на онлайн туристическите услуги
  • Онлайн маркетингови решения
  • Автоматизация и приложения за хотелския бизнес
  • Решения за туристическите агенции
  • Възможности за инвестиции
  • Еко революцията в областта на пътуванията и туризма

В допълнение на основната програма, организаторите планират и паралелни събития с цел стимулиране на нетуъркинга между участниците и осигуряване на възможности за срещи и контакти между тях. За регистрация за участие в събитието, както и повече информация за конференцията, лекторите, програмата и мястото на събитието на уебсайт: www.eCommerceAcademy.net

За контакти: Краси Карамфилова, Event Manager & Coordinator; info@eCommerceAcademy.net; тел: +359 879 120 297 - eCommerceAcademy.net; Skype: eCommerceAcademy.


  Назад към Новини