Архив

Новият брой на сп. HoReMag е „По вода“

05.05.2010

Прочетете съветите на Карл Шнайдер - създателят на GuestRights, който твърди, че клиентът винаги е прав, освен когато греши

Новият брой (април-май) на сп. HOtels&REStaurants MAGazine е посветен на един от най-бързо развиващите се сегменти в туристическото предлагане – круизите. В темата на броя ще намерите полезна информация за круизния бизнес и пазар по света и у нас. Ще прочетете още и за водните атракции – дайвинг, рафтинг, каякинг, подводни музеи и имат ли те бъдеще като туристически продукти.

От туристическата част ще научите кой какви очаквания и изисквания има към новия Закон за туризма. Полезен поглед ще ви предоставят още материалите, посветени на безопасността и сигурността в туризма, както и на рисковете на глобалния туризъм.

България поема председателството на ЕКТАА. Какви са предизвикателствата пред нас, ще научите от председателят на АБТТА Ирена Георгиева. Едно от най-пъстрите събития у нас през май е габровският карнавал. Какво ново да очакваме тази година, разказаха за ХоРеМаг от кухнята на голямото събитие.

В хотелската част честитим десетия рожден ден на хотел „Севлиево Плаза” – първият екохотел в България. Много или малко са те за един хотел, какво са постигнали и какво предстои, разказва в интервю за ХоРеМаг управителят на хотела Донка Иванова. Също в хотелската секция ще прочетете и съветите на Карл Шнайдер, създателят на GuestRights, който твърди, че клиентът винаги е прав, освен когато греши.

Профилът на броя в секция Ресторанти ще ви запознае с Николай Николов, главен готвач на Bar&Dinner “Марайа Фюжън“, а Емил Митов, собственик на Енотека „Уно“, разказва в интервю каква е формулата на успеха. Какво е Live Cooking, има ли почва у нас и какви предимства носи, ще прочетете също в ресторантската секция на ХоРеМаг. Ще научите още историите на два ресторанта на морското дъно, както и какво се случи на най-сладкото събитие на годината – сладкарският форум във Варна, който събра най-добрите в занаята.

HOtels&REStaurants MAGazine


  Назад към Новини