Архив

Безжичен интернет - допълнителна екстра към предлаганите туристически услуги

27.04.2010

Достъп и свобода да бъдем информирани по всяко време и на всяко място

Благодарение на своето географско положение, климат, красива природа, множество минерални извори и достъпни цени, България се очертава като една от най-атрактивните туристически дестинации в света. Природните особености позволяват съчетаването на различни видове туризъм, като културен, екологичен, селски, винен, спа, уелнес и т.н. В красивите курорти и ваканционни селища с целогодишно обслужване българските и чуждестранните гости имат възможността да изживеят приятни, и незабравими мигове почивайки си сред неповторимата българска природа.

Едновременно с отдиха, много от тях имат потребност да ползват Интернет за определена информация,музика, филми или за да контролират дистанционно своя бизнес. Информацията е един от най-ценните ресурси в нашето съвремие и нейното наличие има решаващи конкурентни предимства. Именно в този аспект е насочена предлаганата от WiMAX WORLD услуга и съпътстващите я продукти - да даде достъпа и свободата да бъдете информирани по всяко време и на всяко място.

Мобилната интегрирана услуга – интернет, глас, видео и софтуер, която предлагаме, е едно ново ниво в обслужването и е предоставена от първия национален телеком в Европа, базиран на мобилна WiMAX технология в лицензионен честотен спектър 3.5 GHz - Max Telecom.

WiMAX в качеството си на една напълно нова технология, която е в основата на 4G мобилните технологии, предоставящи интернет на отдалечени разстояния, позволява изграждането на високоскоростна и надеждна връзка. Тази безжична технология е стандарт за ултра бърз мобилен пренос на глас и данни, позволяваща високо-скоростна свързаност, със способност да понася по-голямо натоварване от потребителите на отдалечени разстояния.

WiMAX мрежата представлява подаване на безжичен сигнал по въздуха от една точка (базова станция) до множество точки (крайни абонатни устройства).

Населени места с изградено покритие

Населени места с предстоящо покритие

Уаймакс Уърлд в ролята си на лидер на пазара за безжичен интернет, има удоволствието да предлага следните продукти:

- Новият 4G USB интернет модем работещ със скорост до 4 Мбит/с и с неограничен месечен трафик, е първият в Европа WiMAX USB модем съвместим с компютри Apple. Поддържа операционни системи:

. Mac OS X 10.5 32, Mac OS X 10.6 32&64bit

. Windows XP, Vista 32&64bit, Windows 7 32&64bit.

- Когато мобилният Wi-Fi рутер с вградена батерия, осигуряващ връзка за до 10 Wi-Fi поддържащи устройства и позволяващ до 3 часа непрекъсната работа без захранване, бъде окомплектован с USB интернет модем, получаваме първото интегрирано WiMAX/Wi-Fi мобилно решение на Европейския пазар. По този начин можем да ползваме високо ефективен Wi-Fi достъп в публичния транспорт, такситата, полицията, бързата помощ и др. с неограничен месечен трафик и скорост на достъп до 4 Mbit/s.

- Интегрираният WiMAX/Wi-Fi рутър с 4 етернет порта за мрежови устройства и Wi-Fi покрите ни предлага до 2 телефонни линии с възможност за включване и на факс.

- Безжичният DSL със скорости на достъп до 2 Мбит/с и неограничено месечно потребление е с възможност за преносимост навсякъде в WiMAX покритието на оператора.

- Предплатени и на абонамент VoIP услуги, със свободни разговори в мрежата на оператора, базирани на високо качествената VoIP технология, с гласово обслужване чрез традиционен телефон или чрез софтуерно решение.

- Собствен префикс 0999 от националния номерационен план, със свободни разговори между клиентите на 0999 мрежата

- VoIP софтуерния телефон с национален номер 0999 дава възможност да провеждате евтини входящи и изходящи разговори, независимо в коя точка на света се намирате. Клиентите имат възможност да го изтеглят безплатно от Интернет и да го инсталират на PC.

- С безплатното TV приложение към Вашия абонамент за безжичен Интернет достъп от Уаймакс Уърлд, Вие можете да гледате и слушате онлайн повече от 50 телевизионни и радио програми, по всяко време и на всяко място от страницата на оператора.

- Лесно и удобно, без големи инвестиции в хардуеърно оборудване, ние можем да предложим ваучер система и гъвкави бизнес модули предлагащи Wi-Fi достъп за хотели и хотелски комплекси в платен/безплатен вариант към клиента, и по време на вашите събития…

- Уаймакс Уърлд предлага специфични решения за видео наблюдение на своите клиенти, даващи възможност за наблюдение и контролиране на обекти с висококачествена връзка. Услугата включва запис (в случай на събитие), преглед на записите, създаване на архив и дистанционен достъп.

Нашите продукти са:

- Икономични – ускорено внедряване, без разходи за поддръжка
- Достъпни – навсякъде, без окабеляване и сложна инсталация
- Удобни – в зависимост от специфичните изисквания, мобилни и фиксирани, работят с plug-n-play устройства
- Мобилни – предоставят подвижен офис навсякъде
- Ефективни – с безотказна функционалност и неограничено потребление

УАЙМАКС УЪРЛД е еднолично дружество с ограничена отговорност, регистрирано по законите на Република България с предмет на дейност:

- изграждане, използване и поддържане на обществени далекосъобщителни мрежи и информационни системи на територията на Република България и предоставяне на далекосъобщителни услуги чрез тях;

- предоставяне на международни обществени далекосъобщителни услуги;

- изграждане на частни мрежи;

- изграждане, поддържане и опериране на комуникационни системи в Република България и чужбина;

- предоставяне на далекосъобщителни услуги

Партньор на УАЙМАКС УЪРЛД ЕООД е Макс Телеком ЕООД, първият функциониращ WiMAX оператор на 3,5 GHz по стандарт 802.16е в Европа, притежаващ индивидуална лицензия за осъществяване на далекосъобщителни услуги с национално покритие.


  Назад към Новини