Архив

Новият брой на сп. HoReMag е посветен на Международната туристическа борса „Вакация/СПА“

01.03.2010

В него ще прочетете повече за предстоящото златното събитие в Китай – ЕКСПО 2010, за туристическия брандинг и за най-ароматната напитка – кафето

Февруарският брой на списание HOtels&REStaurants MAGazine е посветен на най-голямото туристическо изложение у нас – борсата „Ваканция“. От материалите ще разберете интересни и полезни факти за изложението и участниците, както и новости от тазгодишното издание на борсата.

В туристическата част ви очаква една вълнуваща разходка в Китай, който очаква своето златно събитие – ЕКСПО 2010. Тук ще научите и защо е важна превенцията на ХИВ?СПИН за туристическата индустрия, ще прочетете и интервю с един от най-добрите специалисти в туристическия брандинг – д-р Мирослав Драгичевич.

Профилът на броя ще ви запознае с Виктория Кесаровска, собственичка на единствената българска СПА верига „Виктория СПА“, а Жан-Франсоа Мурие, основател на известната консултантска компания revParGuru разказва за как технологиите могат да бъдат ключът за увеличаване на приходите в хотелиерството. В хотелската секция ви очаква и интервю с управителя на „Български център за професионално обучение“ Илиан Илчев.

Ресторантската секция е посветена на най-ароматната напитка – кафето и кафеения пазар. От рубриката “Тайни от кухнята” пък ще разберете какви вкусотии можете да сготвите с моркови.

HOtels&REStaurants MAGazine


  Назад към Новини