Архив

Новият брой на Hotels&Restaurant Magazine ви запознава с бюджетните хотели

10.03.2009

В списанието е представен и Никола Петков от веригата FPI Hotels&Resorts - ресторантски мениджър на на БХРА за 2008 г.

Икономичното настаняване е истински хит в последните години, а сега в условията на икономическа криза този сегмент на хотелиерството е по-актуален от всякога. Бюджетните хотели – кои са те, къде се намират, как работят и в каква посока се развиват? Отговорите на тези въпроси ще намерите в темата на последния брой на списание HoReMag.

Профилът на броя е посветен на младия и талантлив F&B мениджър на веригата FPI Hotels&Resorts Никола Петков, избран за ресторантски мениджър на 2008 г. в Годишните награди на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация.

Дестинацията на броя ще ви отведе в сърцето на Европа – Брюксел. Ще се срещнете и с един от най-гранд хотелите в града – аристократът „Метропол“ с над 110-годишна история. Хотелиерите ще могат да се запознаят в детайли с професията на бътлъра – бъдещето на висококатегорийното хотелиерство, както и със специфичните разлики между 4-и 5-звездните хотели.

Във фокуса на ресторантската секция на списанието е замразеният продукт, както и втора част на разказа за кулинарния форум „Концепции 2009“, посветена на българското участие в събитието. Професионалистите ще получат и ценна информация как да поддържат безупречен блясък на чашите на бара.

HoReMag


  Назад към Новини