Архив

Нови програми по туризъм за ръководители и мениджъри в областта на хотелиерството и ресторантьорството

06.03.2009

Предложение към членовете на БХРА за обучение в Сандански

Европейският мениджмънт център и Team4tourism предлагат за членове на БХРА новите програми по туризъм, предназначени за ръководители и мениджъри в областта на хотелиерството и ресторантьорството. Програмите включват интензивна подготовка на модулен принцип и акцентират върху теми, свързани с модерната стратегия, ориентирана към маркетинга и продажбите в хотелиерството, модерният маркетинг и Интернет като инструмент за успешни продажби, revenue management.

Програмата “Генерален мениджмънт в туризма” акцентира върху темите: хотелът на бъдещето, анализ на хотела и оптимизиране на дейността. Те се провеждат в две самостоятелни части: теоретичен модул в България и практическо посещение в Австрия, включвайки иновативен обмен на опит в туризма и хотелиерството. Подготовката на всички програми се води от висококвалифицирани австрийски преподаватели, активно практикуващи консултанти в сферата на туризма. Обучението включва разглеждане на казуси от всекидневната практика на хотелиерите и дискусии върху най-често срещани проблеми при управлението на хотела. Програмите са с осигурен квалифициран превод и завършват с тържествено дипломиране.

Първите обучения за членовете на БХРА ще се проведат в гр. Сандански в периода 19-23 март 2009 г.:

19–20 март 2009 г.
Маркетинг & продажби в хотелиерството – модерен маркетинг и нови канали за продажба. Такса участие - левовата равностойност на 295 евро (без ДДС).

20–21 март 2009 г.
Online продажби & Revenue Management – Интернет като инструмент за продажби. Такса участие - левовата равностойност на 295 евро (без ДДС).

Пакетната такса за обучение Маркетинг & продажби и Оnline продажби в периода 19-21 март 2009 г. е левовата равностойност 499 евро (без ДДС).

Програмата „Генерален мениджмънт в туризма” в периода 22–23 март 2009 г. включва темата „Оптимизираният хотел - оптимално планиране и използване на разходи, служители, обороти”. Такса участие - левовата равностойност на 450 евро (без ДДС).

Цените включват: преведени всички материали по темите; квалифициран превод по време на обучението; кафе паузи; работен обяд и сертификат.

Членовете на БХРА ползват отстъпка от 10 % от таксите за обучение в България.

Програмата включва посещение на термалния регион Щайермарк в Австрия на тема “Wellness & SPA и терми. Управление на дестинациите” в периода 25–27 май 2009 г. Такса участие за посещението в Австрия - левовата равностойност на 550 евро (без ДДС).

Цената включва: квалифициран превод по време на престоя в Австрия; организирани срещи и посещения на Wellness & SPA хотели и терми в термалния регион Щайермарк; културна програма; вътрешен транспорт; 2 нощувки в хотел четири звезди; закуски; обеди; вечери и сертификат.

Самолетните билети за посещението в Австрия се поемат от участниците в програмата, като Европейският мениджмънт център има ангажимента за закупуването им при най-добрите условия.

Пакетната цена за обучение по програма „Генерален мениджмънт в туризма” в гр. Сандански и посещение в Австрия е 790 евро (без ДДС).

Попълнените регистрационни форми можете да изпратите на: Европейски мениджмънт център, Камелия Калчева, директор „Програми”, ул. „Панайот Волов” 1, 1504 София, тел/факс: (+359 2) 843 57 55; 944 47 58, emc@emc-bg.org, www.emc-bg.org. За информация БХРА офис - тел: 02/987 65 86.

Регистрация за участие в програма „Генерален мениджър в туризма”

Регистрация за участие в програми


  Назад към Новини