Архив

Още една престижна награда за Парк хотел „Пирин” - Сандански, член на БХРА

24.02.2009

Читателите на Travel Magazine избраха туристическия обект от веригата „Шарлопов Хотелс” за най-добър петзвезден хотел на 2008 година

На втория годишен конкурс на сп. Travel Magazine, Парк хотел „Пирин” от веригата „Шарлопов Хотелс” бе избран за най-добър петзвезден хотел на 2008 г. Това e третата престижна награда в туризма за уникалния комплекс, който получи Годишната награда на БХРА в категорията за най-добър ваканционен петзвезден хотел за 2007 година и наградата на Балканския алианс на хотелските асоциации (BAHA) за най-добър СПА хотел на Балканите за 2007 година.

Наградите на Travel Magazine се определят от читателите, които в продължение на няколко месеца гласуват, за да изберат най-добрите представители на туристическия бизнес в 10 категории - хотели, курорти, туристически агенции, голф клубове, авиокомпании.

Сп. Travel Magazine раздаде годишните си награди Travel Awards на официална церемония в зала „София” на „Кемпински хотел Зографски” на 17 февруари т.г. Призът на Парк хотел „Пирин” за най-добър петзвезден хотел бе връчен на комплексния управител г-н Иван Терзиев от г-н Милко Стоименов, главен редактор на сп. Travel Magazine.


  Назад към Новини