Архив

Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация ще връчи за дванадесети път в своята история Годишните награди на БХРА за 2008 г. в „Шератон София Хотел Балкан”

21.11.2008

Тази година престижното събитие е под патронажа на министър-председателя на РБългария г-н Сергей Станишев

Цялата 2008 г. преминава под знака на 15-годишнината от основаването на БХРА и връчването на дванадесетите Годишни награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта е част от програмата на годишнината. От 1996 г. БХРА награждава изявени мениджъри и собственици в туризма, които са част от успешното предприемачество в туризма и са реализирали най-големите инвестиции в този бизнес.

Тази година събитието е под патронажа на министър-председателя на РБългария г-н Сергей Станишев. По традиция на официалната церемония ще присъстват над 250 водещи имена в българския туризъм – членове на асоциацията, представители на държавната администрация, на неправителствените организации в туризма, на средствата за масова информация, бизнесмени и партньори на асоциацията.

Официалната церемония по връчването на Годишните награди на БХРА за 2008 г. ще се състои на 27 ноември т.г. в зала „Роял” II и III на „Шератон София Хотел Балкан” в София. Традиционното събитие на БХРА ще събере отново елита на туристическия бизнес заедно с десетки досегашни и нови носители на най-престижните и дългогодишни отличия в професионалната гилдия.

Спонсори на събитието са:

  • „Шератон София Хотел Балкан”
  • Винарска изба “Румелия”

Медийни партньори на събитието са:

  • Вестник „24 часа”
  • Българскa национална телевизия
  • Българско национална радио

  Назад към Новини