Архив

БХРА предлага в услуга на своите членове нова рубрика на сайта на асоциацията ПРЕДЛАГА/ТЪРСИ РАБОТА В ТУРИЗМА

12.11.2008

За членовете на асоциацията използването на базата данни е безплатно

Във връзка с проблемите, които все по-често срещат членовете на БХРА, свързани с намирането на квалифицирани кадри за работа в туризма, както и поради нарастващият интерес към специализиран персонал в индустрията на гостоприемството, асоциацията предлага конкретна информационна помощ за всички, които всекидневно използват нейния сайт.

По решение на УС на БХРА, в сайта на асоциацията (www.bhra-bg-org) започва новата рубрика ПРЕДЛАГА/ТЪРСИ РАБОТА В ТУРИЗМА. Инициативата е в помощ на членовете на БХРА – собственици и мениджъри в туризма, които търсят квалифицирани кадри, персонал за определени позиции в своите обекти.

Във връзка с анализирането на проблемите, свързани с намирането на кадри в туризма, за активизиране на информацията между членовете си, БХРА качва на сайта си и анкета, свързана с посочените теми. След приключването на анкетата, нейните отговори ще бъдат обобщени и коментирани във връзка с ефективността на новата рубрика ПРЕДЛАГА/ТЪРСИ РАБОТА В ТУРИЗМА.

За членовете на БХРА (редовни и асоциирани) с платен годишен членски внос – използването на базата данни в рубриката е безплатно и използването на информацията ще става чрез парола.

За всички останали нечленове на БХРА - използването на базата данни в рубриката се заплаща и използването на информацията ще става чрез генериране на потребителско име и парола.

Желаещите кадри могат да представят информация за себе си като попълнят посочения формуляр и го изпратят на е-mail адрес office@bhra-bg.org. Всеки кандидат за работа в туризма може да използва качения в сайта на БХРА формуляр. Отговорност за достоверността на посочените във формуляра данни носи заявителят.

За допълнителна информация и въпроси на тел: 02/987 65 86 - БХРА, е-mail: bhra_office@abv.bg.

Формуляр за заявка в рубриката „ПРЕДЛАГА/ТЪРСИ РАБОТА В ТУРИЗМА”


  Назад към Новини