Архив

Полезна информация за управление на собствеността, сертифицирането на български СПА хотели и измерването на производителността

15.10.2008

Франчайзингът е централната тема в последния брой на сп. HOtels&REStaurants MAGazine

Октомврийският брой на списание HOtels&REStaurants MAGazine е посветен на франчайзинга в туристическата индустрия и неговите особености. Какво представляват този тип отношения между бизнес страните, как са се развивали във времето, какви са плюсовите и минусите и за дветестрани, кои са марките, които присъстват на българския пазар под тази форма, са само част от въпросите, на които темата на броя ще отговори.

В секцията “Туризъм” ще се запознаете с Франция – страната на трубадурите, а маршрутите в България ще ви отведат в Поморие – дрвевното черноморско градче, което има огромен потенциал за развитие и Кастра Рубра – запазената марка на туризма в община Харманли. От туристическият раздел ще научите и какво промнени се готвят в Закона за туризма и защо са необходими те. Специално за хотелиерите са подбрани темите за управление на собствеността, сертифицирането на български СПА хотели, измерването на производителността, както и нашумялата тема за хотелските фалити – слухове или истина са те.

Профилът на броя е посветен на Драгомир Дичев, който знае как да “хвърля” със стил – флеър шампионът на България за 2008 в конкурса за най-добър барман. За ресторантьорите ще бъде полезно да седемте важни принципа за привличане на клиенти, както и наколко актуални тенденции и новини. Рубриката “Тайни от кухнята” ще ви запознае с патладжана и вкусотиите, приготвени от Тихомир Стоянов, главен готвач в ресторант Unopiu в Хасково. Броят съдържа и специален раздел, посветен на поредното издание на СИХРЕ – специализираното изложение за хотелско, ресторантско и СПА оборудване и обзавеждане.

BHRA


  Назад към Новини