Архив

В новия брой на списание Hotels&Restaurants Magazine – темата за лоялните клиенти

24.09.2008

И още: представяне на членове на БХРА и нейната 15-годишнина

В новия брой на списание Hotels&Restaurants Magazine може да прочетете какво е предимството да си лоялен клиент и какви награди дават хотелите на тази част от своите посетители.

Ще се запознаете с мнения по темата на мениджъри в български хотели и хотелски вериги, както и с програмата за лоялни клиенти на веригата Happy. Ще се разходите из Берковица, Балоградчик, а чрез Балкания и в региона на Плевен.

В броя още може да намерите кратка информация за това какви възможности предлагат програмите за развитие на селските райони и за това как ЕSPA ще промотира български хотели в Скандинавия.

От новия брой можете да научите още предимство или необходимо зло е козметиката за хотела, и как да разпознавате видовете клиенти, ще разберете и за ролята на сервитьора като промоутър на културата на съответната дестинация.

В специалната рубрика “Профили” ще разберете защо за Иван Ангелов, изпълнителен директор на Гранд Хотел София, най-важно е отношението към хората, а за това как браншът може да регулира инвестициите ще научите от интервюто на Благой Рагин, председател на БХРА по случай 15-годишнина на организацията.

Hotels&Restaurants Magazine


  Назад към Новини