Архив

Най-новият спортен комплекс - „Божурленд” отвори врати

18.08.2008

Следващата инвестиция на „Паиикко” ЕООД и г-н Павел Найденов е хотел до комплекса в Божурище

BHRA

Най-новият спортен комплекс на столицата е „Божурленд” в Божурище. Той беше официално открит на 14 август т.г. и събра много гости и колеги на коктейла в горещия августовски ден. По покана на „Паиикко” ЕООД и г-н Павел Найденов - член на УС на БХРА, в Божурище дойдоха колеги, приятели, журналисти, за да честитят лично новата инвестиция на Павел Найденов. Представители на общината, колеги от бранша, сред които председателят на БХРА Благой Рагин и др. поздравиха домакина за новия обект.

BHRA

„Божурленд” предлага на софиянци и гостите от близо и далеч възможност за разнообразна почивка и спорт в комплекса, който работи всеки ден и се намира до фабрика „Виста”, в близост до конната база в Божурище. Спортният комплекс предлага басейн за възрастни, минибасейн за деца, волейболно игрище, тенис-корт, тенис на маса, фитнес, бар с храна, английски двор с шезлонги. Прохлада, зеленина и спокойствие очакват тук в летните горещини хората, които искат да се откъснат от шума и градските тълпи. В бара се предлагат разнообразни разхладителни напитки и хапване за тези, които искат да прекарат цял ден край басейна.

BHRA

В спортния комплекс са инвестирани около 700 000 лв., сподели за сайта на БХРА – www.bhra-bg.org, г-н Павел Найденов, който планира следващата година и строителство на малък хотел до „Божурленд”. Комплексът се намира на 20 минути с лека кола от центъра на София и близостта му до конната база в Божурище го прави още по-привлекателен за хората, които обичат да спортуват на спокойствие и на открито.

BHRA


  Назад към Новини