Архив

Предстои Вторият конгрес на инвеститорите в туризма

18.08.2008

Покана към БХРА и представители на туристически организации за участие във форума през м. септември т.г.

На 26 септември 2008 г. в хотел „Хилтън” - София, зала Мусала, ще се проведе Вторият конгрес на инвеститорите в туризма под патронажа на Президента на Република България Георги Първанов. Форумът се организира от Националният борд по туризъм и в. Пари с подкрепата на Държавната агенция по туризъм.

BHRA

Конгресът ще даде възможност на представителите на законодателната и изпълнителна власт, председатели и членове на туристически организации, главни редактори на български медии, кметове и представители на областни администрации да обсъдят актуални въпроси за развитието на туристическата индустрия в България. Целта на организаторите е да продължат традицията за обсъждане и подпомагане развитието на туристическата услуга с този форум, началото на която бе поставено през миналата година.

Участие в работната програма ще вземат вицепремиерът и министър на външните работи Ивайло Калфин, вицепремиерът и министър на образованието и науката Даниел Вълчев, министърът на финансите Пламен Орешарски, министърът на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагаузов и министърът на труда и социалната политика Емилия Масларова.

Важен акцент в събитието ще бъде и връчването на специално учредения за форума приз на вестник Пари ”Хотелски мениджмънт 2008”.

Националният борд по туризъм организира за първи път миналата година Първия конгрес на инвеститорите в туризма, който бе открит от президентът Георги Първанов, а участие взеха вицепремиерът и министър на външните работи Ивайло Калфин, министър на труда и социалната политика Емилия Масларова, министър на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагаузов и министър на държавната администрация и административната реформа Николай Василев и над 200 представители на неправителствени организации, общини, банки, авиация, транспорт, медии и други индустрии.


  Назад към Новини