Архив

Излезе новият брой на списание HoReMag

21.07.2008

В секция “Туризъм” е представен един от най-красивите български градове Русе

Юлският брой на HOtels&REStaurants MAGazine ще ви отведе по пътя на сватбените турове - екзотични и разкошни сватби или неповторими honeymoon пътешествия - това е ниша така успешна и печеливша, че цели дестинации са се специализирали само в този тип предлагане. От темата на броя ще разберете кои са те и с какво очароват своите гости. Не сме пропуснали и погледа към родния пазар - кои са по-интересните предложения на българските туроператори и защо сватбеният ритуал се завръща в хотела.

В секцията "Туризъм" ще се запознаете с алтернативата да опознаете разкошното хърватско крайбрежие на велосипед, както и с туристическите възможности на един от най-красивите български градове - Русе. Тук ще намерите още отзвуци от изложението Bulgaria Boat Show във Варна и от годишната среща на ЕСТАА в София.

Рубриката "Профили" е посветена на Мануел Наваро, оперативен директор на Sol Melia за България, който разказва за плановете на испанската верига да разшири присъствието на своите брандове в България. Специално за хотелиерите са и темите за аутсорсинга - другият начина на управление, проблемите на СПА индустрията у нас, разисквани на специализиран форум в Албена, както и особеностите на супердизайнерските хотели, брандирани от имена като Версаче, Армани и др.

За ресторантьорите ще бъде полезно да разберат как да се справят с оплакванията на ресторанта, както и да научат нови неща за сиренето - всичко за основните видове сирена, тяхното поднасяне, аранжиране и комбиниране с вино и други храни. Рубриката "Тайни от кухнята" е с полъх на море и е посветена на калмарите, приготвени по изкусителен начин от екипа на ресторант Chef's.

BHRA


  Назад към Новини