Архив

Най-новите туристически издания на Тур Клуб РеМарк

13.05.2008

Сдружението, член на БХРА продължава традициятаси да представя развитието на бизнеса и туризма в различни български градове

Вече са факт следващите издания на Тур Клуб РеМарк, член на БХРА, които продължават традицията да представят развитието на бизнеса и туризма в различни български градове. След осмото издание на Троян и Априлци, излезе от печат и шестото издание на Тетевен/Рибарица, както и второто издание на Плевен за 2008 г.

Както вече БХРА информира в www.bhra-bh.org в рамките на Международно изложение „Културен туризъм 2008” във Велико Търново колегите от Тур Клуб РеМарк представиха най-новите си туристически издания за 2008 г. в хотелски комплекс „Рачев хотел Болярски”. Те допълниха гостоприемното посрещане на професионалистите от екипа на уникалния четиризвезден хотел, с още една приятна изненада за участниците в борсата. Това беше дегустацията, организирана от „Българска винена компания”. Вината бяха представени от Даря Заричинова, член на УС на БХРА и от Теодора Свиленова, която разказа за винзаводите и винарските изби на компанията, както и за тяхната продукция, известна в цялата страна.

TODOROFF


  Назад към Новини