Архив

Златен медал за Todoroff Cabernet Sauvignon Thracians’ Mystery в Брюксел

13.05.2008

Поредно професионално признание за качеството на вината на Винарска изба TODOROFF, член на БХРА

TODOROFF

TODOROFFОще едно – поредно признание за качеството на вината на Винарска изба TODOROFF, член на БХРА пристигна от Белгия. Добрата новина за българското винопроизводство и професионалното признание за качеството на Вино Todoroff Cabernet Sauvignon Thracians' Mystery - реколта 2003 беше специално съобщена за сайта на БХРА www.bhra-bg.org. Златният медал на престижния международен конкурс Mondial de Bruxelles бе присъден в Брюксел на виното от лимитираната серия резерва на Todoroff.

Проведен преди броени дни - през април т.г. в Белгия, конкурсът събра вина от 48 страни, които бяха оценявани от 240-членно жури от експерти от 45 страни. Винарска изба TODOROFF получи поредното признание за качеството на своите вина на сляпа дегустация на 6190 проби от цял свят.

Освен с отличното си качество вино Cabernet Sauvignon Thracians' Mystery е и с впечатляващ дизайн, включващ метален етикет с фрески от древно тракийски съд и керамичен фиал, един от първите съдове за вино на древните траки. Това го прави истински подходящ български подарък. От Винарска изба TODOROFF съобщиха, че от тази партида има останали още само 1000 бутилки.

TODOROFF


  Назад към Новини