Архив

Рока България АД е една от първите компании, отличени с Business Superbrands награда в България

07.04.2008

Следващият приз на компанията, асоцииран член на БХРА, доказва възходящото й развитие в сферата на комуникацията и повишаване качеството на услуги

Изпълнителният директор на Рока България АД, г-н Карлос Веласкес получи престижното отличие за една от най-силните бизнес марки на българския пазар - Business Superbrands България. Това е следващото последвало признание за компанията, след награждаването и за „супер-марка" през 2007 г.. Отличието показва възходящото развитие на Рока България АД в сферата на комуникацията и повишаване качеството на услуги, спрямо бизнес-сектора в който се намира, а не само спрямо крайния потребител.

Рока България АД

Призът беше връчен на 2 април 2008 г. на церемония в Централния военен клуб в София. В продължение на два часа оценените като Business Superbrands марки получаваха своето заслужено признание пред многобройна публика от бизнесмени, официални гости, посланици и гости от чужбина. Предварителната селекция определи 500 български и световни марки и компании, от които отличени с наименованието „най-силна бизнес марка" са само 52. Те получиха награди от изпълнителния директор на световната Superbrands организация Еймън Седлър. Министърът на икономиката и енергетиката Петър Димитров, проф. Веселин Благоев, председател на Българската асоциация по маркетинг и главният редактор на Business Superbrands Катерина Запрянова също връчиха награди.

Луксозното първо издание на Business Superbrands за България представя историята, пътя на успеха и съвременните постижения на най-силните бизнес брандове в страната. Проектът е част от глобалната програма Superbrands, която оперира в повече от 70 страни, и промотира водещите марки на националния пазар, както и добрите бизнес практики.

Включените в книгата на Superbrands брандове получиха правото на участие в престижното издание след регламентиран процес на селекция и оценяване от независимо експертно жури - Борда на Superbrands, чийто председател тази година е изпълнителният директор на Българската агенция за инвестиции Стоян Сталев.


  Назад към Новини