Архив

Традиционният пролетен бал на Рока България АД - празник на красотата

03.04.2008

Със специалната колекция на Аля Милушева за шести път в България Roca Fashion 2008

Последният ден на месец март се превърна в празник на красотата за членовете на престижния Клуб Рока. Традиционният пролетен бал на Рока България АД, асоцииран член на БХРА, събра в Археологическия музей парт-ньори на компанията, пред-приемачи, архитекти, пред-ставители на бизнес и политическия елит, медиите и светски личности. За шести път, по традиция, център на вечерта бе годишното ревю Roca Fashion.

Клуб Рока

„Имам удоволствието отново да ви приветствам с добре дошли на традиционната с среща на Клуб Рока в първите дни на пролетта. В ЕКСПО БАНЯ СОФИЯ ние показваме резултата от нашите твор-чески търсения, но заедно с това подкрепяме тези, които творят в сферата на архитек-турата и дизайна. Щастливи сме, че тук сред нас, в Клуб Рока, са и наши приятели архитекти и дизайнери, наши партньори - това за нас е голяма чест. Тази вечер младата дизайнерка Алек-сандра Милушева представя своя колекция, вдъхновена от взаимно споделени ценности с Рока. Аля е откритие на българския дизайн и вече е добре позната и извън границите на страната. Предстоят ни няколко мига истинско щастие с нейната колекция.”

Клуб Рока

С тези думи г-н Веселин Симов, мениджър „Маркетинг и продажби” на Рока България АД приветства гостите и даде начало на дългоочакваното ревю. Световният лидер в производството на обзавеждане за баня Roca покани една от най-креативните родни дизайнери - Аля Милушева - да създаде колекцията за тазгодишния моден спектакъл. Той бе особено изящен с фееричните рокли на Astella Atelier.

Клуб Рока

Дизайнерката представи своята визия за съвремената жена, вдъхновена от чистата и съвършена естетика на природата. За колекцията си Astella for Roca, Аля е инспирирана от естественото. Петнайсетте изящни модела впечатлиха публиката с по-естествени и натурални цветове, материи с преплетена сребърна нишка, която минава през плата като бистра струя вода. Дантелата бе важен елемент в цялата колекция и присъстваше не само в тоалетите, а като нежна пяна обгръщаше моделите. Спектакълът бе облагороден от магическата музика на световно известният инструменталист Теодосий Спасов.


  Назад към Новини