Архив

Отново пътеводител от поредицата "Книги за България”

07.03.2008

Изданието е предназначено за хотелиери, туроператори, екскурзоводи, ученици, студенти и др.

Пътеводител България е част от поредицата "Книги за България" на Издателска къща "Тангра ТанНакРа". На книжния пазар се предлага във варианти на български, английски и френски език. Предстои да излезе ново, преработено и допълнено издание на български език, а междувременно се подготвят за печат и издания на немски и руски език.

Книгата съдържа подробна информация за културно-историческото наследство и природните забележителности на България; интересни маршрути в привлекателните български планини, онагледени с карти и план-схеми; туристически обекти от красивото ни черноморско крайбрежие; българските курорти; туристически центрове и селища и пр. Разказани са важни събития от българската история, представени са народни обичаи, празници и легенди.

Стремежът на авторския и издателския екипи е бил изданието да бъде максимално полезно, интересно и възможно най-актуално. Информацията е обогатена с над 1 500 професионални снимки, а за улеснение на туристите към различните раздели са приложени карти, както и практическа информация, поместена в края на пътеводителя. Тя обхваща визов и митнически режими, валути, шосейни разстояния, превозвачи, места за настаняване и хранене, развлечения, важни телефони, национален културен календар, телефони за справки, туристически услуги и др.

Пътеводител България е предназначен както за любители на пътешествията, така и за специалисти - туроператори, хотелиери, екскурзоводи, ученици, студенти и др.

Etara


  Назад към Новини