Архив

Презентация „Уелнес и СПА – традиции и иновации” за членовете на БХРА в рамките на борсата „Ваканция” в НДК

27.02.2008

“Нола 7” ООД - асоцииран член на БХРА е единствената фирма на Балканския полуостров, която разполага със собствени химични подвижни лаборатории, осигуряващи контрол в реално време на характеристиките на водата

Специално за членовете на БХРА, асоциираният член на БХРА - “НОЛА 7” ООД представи своята прецентация на тема „Уелнес и СПА – традиции и иновации” по време на Международната туристическа борса „Ваканция & СПА”. Продукти, иновации, проектиране на обекти и др. бяха във фокуса на вниманието на специалистите от фирмата, които представиха на хотелиерите от страната много нова информация и своите рекламно-информационни материали.

Ваканция & СПА

Фирмата обхваща целия цикъл от дейности за изграждане на водни и уелнес съоръжения – от тяхното проектиране и строителство до предаването на готовото за експлоатация съоръжение на инвеститора и последващата му поддръжка. Фирмата се отличава с висококвалифицирания си собствен екип от проектанти, архитекти, строители и инженери, чийто опит в цялостното проектиране на обекти – аквапаркове и басейни, wellness & spa центрове, гарантира високото им качеството.

Ваканция & СПА

НОЛА 7 е единствената фирма на Балканския полуостров, която разполага със собствени химични подвижни лаборатории, осигуряващи контрол в реално време на характеристиките на водата в силно натоварените обществени съоръжения и цялостно обслужване на басейните чрез целогодишна абонаментна поддръжка. Фирмата предлага над 600 артикула за различните методи на третиране на водата: с хлор, с бром, с активен кислород и с озон.

Относно иновациите в областта на уелнес и спа НОЛА 7 не спира своето развитие. Това, което отличава НОЛА 7 от конкурентите е т.нар. Еpool - един от най-съвременните продукти на Friendly Water Group в областта на автоматиката за плувни басейни. Представлява напълно функционална система за следене качеството на водата, автоматичното дозиране на химикали и връзка с интернет за отдалечена комуникация с обекта.

НОЛА 7 е в състояние да предложи на своите клиенти завършен цикъл от услуги, касаещи проектирането, изграждането и фунционирането на бъдещия спа или уелнес център - разработка на цялостна спа програма за Вашия център, обучение на Уелнес специалисти и обслужващ персонал. В настоящият момент е в състояние да предостави на своите клиенти богата гама от спа козметика, подходяща за изпълнението на луксозни и основни спа процедури.


  Назад към Новини