Архив

БХРА с нова награда за принос и активно сътрудничество в туризма

27.02.2008

Асоциацията получи специална статутка и грамота за дългогодишно и активно сътрудничество на юбилейната Международна туристическа борса „Ваканция & СПА”

На официалния коктейл послучай 25-та юбилейна Международна туристическа борса „Ваканция & СПА”, която се проведе от 21 до 23 февруари т.г. в НДК в София, БХРА получи още една престижна награда за своята работа в името на туристическия бизнес. Заедно с колегите си от ДАТ, БТК, БААТ, кк «Албена» и др., асоциацията беше отличена за дългогодишното си и активно сътрудничество с „Ваканция”.

Ваканция & СПА

Организаторите на борсата – екипът на ПРИМ ЕКСПО и лично неговият арт директор – г-жа Бисерка Огнянова поздравиха колегите си от браншовите организации за дългогодишната съвместна работа в името на популяризирането и развитието на българския туризъм. Специално изработената за юбилея на борсата статуетка и грамота получи за БХРА Благой Рагин, председател на асоцицията. Той благодари на екипа на ПРИМ ЕКСПО, който получи наградата на БХРА за миналата година за най-активен асоцииран член за съвместната дългогодишна работа и успешното партньорство.

Ваканция & СПА

От името на БХРА Бл. Рагин поздрави г-жа Б. Огнянова и екипа на организаторите на най-дългогодишната и престижна туристическа борса у нас послучай 25-годишния й юбилей и връчи грамотата на БХРА и BAHA за ползотворно сътрудничесто в балканския туризъм.

Ваканция & СПА

Заедно с БХРА на коктейла ПРИМ ЕКСПО награди и кк «Албена», член на асоциацията, асоциирания член РТА «Стара планина», асоциирания член - Сдружението на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите – гр. Сандански. Между наградените бяха и НДК, Съвет по туризъм – София, Дарик радио, верига сладкарници «Маркрит», «Царевград Търнов», много туристически агенции и др.

Ваканция & СПА

По традиция най-новият асоцииран член на БХРА – «Дентапрайм», първата швейцарска клиника за дентален туризъм у нас връчи наградата си за «Най-красива усмивка в туризма». Ваучерът на «Дентапрайм» спечели усмивката на г-жа Даниела Кокинова, – директор «Маркетинг и продажби» на „Балнеохотел Поморие” член на БХРА, носител на Годишната награда на асоциацията за за „Балнеохотел на 2007 година”.

Ваканция & СПА

В рамките на третата национална дискусия „Висшето образование по туризъм – много въпроси и малко отговори”, организирана от Нов български университет и ПРИМ ЕКСПО, която се провежда по време на борсата „Ваканция” беше награден и студент с отличен успех. Тази година това беше Йоана Няголова, студентка от Бакалавърска програма по „Мениджмънт на хотелиерството и ресторантьорството” на НБУ – Албена.


  Назад към Новини