Архив

Предстои най-голямото международно туристическо изложение в Белград

18.02.2008

В рамките на борсата ще се проведе Първото балканско кулинарно състезание, организирано по инициатива на Балканския алианс на хотелиерските асоциации (BAHA)

Предстои най-голямото международно туристическо изложение (IFTS) в Сърбия, което ще се състои в периода 28.02. до 02.03.2008 г. в гр. Белград. Предназначено за масова публика и професионалисти в областта на туризма и тази година изложението ще събере над 650 изложители от близо 40 страни и над 45 000 посетители.

В рамките на изложението ще се проведе Първото балканско кулинарно състезание, организирано по инициатива на Балканския алианс на хотелиерските асоциации (BAHA). Състезанието ще се проведе в две дисциплини (национална и международна кухня) като тези две дисциплини ще се организират в две категории (индивидуално и по екипи) - за професионалисти и студенти.

За членовете на BAHA домакините от хотелиерската асоциация на Сърбия (HORES) предлага преференциално настаняване в гр. Белград в хотел „Парк” на цена от 36,50 евро на човек (при настаняване в двойна стая). Членовете на БХРА, които проявяват интерес към изложението и конкурса могат да направят резервация за нощувка в периода на изложението в офиса на БХРА до 20.02.2008 г. на тел: 02/988 05 78.

Регламент за участие


  Назад към Новини