Архив

БХРА получи почетна статуетка и грамота като първата организация, осъществила творчески контакт

10.01.2008

Списанието подари за третия си рождения ден акции по 1000 евро и събра в петзвездния „Гранд Хотел София” над 200 гости – приятели, партньори и колеги

Тайната, за това как да бъдем ТРИ години Happy, разкри на 19 декември м.г. екипът на списание Happy Weekend, по повод третия рожден ден на изданието. На изискана церемония в „Гранд Хотел София” - член на БХРА, списанието за туризъм и свободно време събра приятели, партньори и читатели, за да им благодари чрез номинации и награди за успешната съвместна работа.

Happy Weekend

Бяха раздадени 10 награди в четири категории. Наградите в категория браншови организации грабнаха: Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация, която получи почетна статуетка и грамота като първата организация, осъществила творчески контакт със сп. Happy Weekend. Лично председателят на БХРА г-н Благой Рагин получи наградата и благодари на екипа на списанието за високото признание и силната...издателска памет. Наградата на РТА „Стара планина” за най-успешно сътрудничество получи г-жа Силвия Хинкова, а г-жа Даря Заричинова – наградата на „Тур Клуб Ремарк” за най-добри партньори.

Happy Weekend

След уникални номинации за медийни партньорства, награди в категорията получиха: сп. „Одисей” - за лоялен конкурент; телевизионното предаване „Минута е много” - за най-дълго и ползотворно партньорство; предаването „Тук и Там” на радио „Мила Голд” – за най-атрактивно партньорство. Фактът, че медиа награждава медии доказа, че добрата практика почита и оценява лоялната конкуренция. Специалните награди за добро партньорство взеха Народната библиотека „Св. Св. Кирил и Методий” за съвместната със сп. Happy Weekend рубрика „Забравени страници” и Съюз на изобретателите в България за съвместната рубрика „Българските открития и изобретения”. На празника бяха наградени и читатели на изданието.

Happy Weekend

Всеки гост на партито получи уникалния колекционерски брой на списанието с черна корица. По време на церемонията г-жа Десислава Радомирова, медиен директор на сп. Happy Weekend, обяви акция на стойност 1000 EUR, която ще бъде осребрена след две години за един от притежателите и пазителите на колекционерския брой.

Happy Weekend

На партите беше обявена и още една важна новина - излизането на първия брой на ново издание, част от фамилията Happy Weekend. Това е „Happy Weekend у дома”: новото списание за имоти, строителство и архитектура, за което много скоро българските читатели ще научат повече подробности. Пищното тържество уважиха повече от 200 гости – приятели и партньори на медията, сред които известни личности от българския хай-лайф.

Happy Weekend

БХРА чести още веднъж на издателите и на екипа на Happy Weekend третия рожден ден на списанието и им пожелава здраве, лични и професионални успехи и високи тиражи! И още много нови, нови и нови издания Happy!


  Назад към Новини