Архив

Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация и Съюз на специалистите по качеството в България (ССКБ) връчиха сертификати за „Високи постижения в качеството на обслужването на потребителите през 2007 г.”

12.11.2007

Три хотела, членове на асоциацията получиха сертификати за качествено обслужване през годината

На 9 ноември 2007 г. в НДК в зала № 7 се проведе XVIII – та Национална научно-практическа конференция с международно участие „Качеството – за по-добър живот 2007”, организирана от сдружение „Клуб 9000” и Съюз на специалистите по качеството в България (ССКБ). В рамките на конференцията бе включена борса за консултански и сертификационни услуги, която даде уникална възможност за реализиране на съвместни програми, професионален обмен и улесняване на работата между търговските дружества, от една страна и държавните институции, специализираните контролни и сертификационни организации от друга.

Председателят на БХРА г-н Благой Рагин връчи официално сертификатите за „Високи постижения в качеството на обслужването на потребителите през 2007 г.” от името на БХРА и ССКБ. Наградени бяха колегите: г-жа Даниела Илиева – управител на „Парк хотел Макси” - София; г-н Петър Стоилов – управител на хотел „Флора” - кк „Боровец” и г-н Иван Тодоров – управител на хотел Wine & Spa Hotel Todoroff - с. Брестовица.


  Назад към Новини