Архив

С “Одисей” – пътешествия наяве и насън

07.11.2007

В ноемврийския брой на списанието прочетете за космическите приключения и за земните маршрути

Първият галактически хотел ще приема гости през 2012 г., разказва сп. “Одисей” от страниците на новия си брой, представяйки проекта на испанската компания Galactic Suite. Престоят в нетрадиционния хотел ще бъде запазен за най-богатите, тъй като три нощи ще струват около $ 4 млн., като в цената влиза и задължителното провеждане на обучение и тренировки за кандидат-гостите.

И тъй като според проучванията подобно пътуване в Космоса ще могат да си позволят около 40 000 души в целия свят, българското списание за туризъм и приключения “Одисей” предлага – както и досега, интересни и вълнуващи маршрути по планетата Земя. Така че и ти, читателю, да присъстваш на една “вечерна молитва за утринен Буда” в Луанг Прабанг, да усетиш красотата на Мон Сен Мишел – между два прилива, да поседиш под палмите на любовта на Сейшелите, да се озовеш отвъд стреса и Атлантика сред лукса на костариканския Tabacón Grand Spa and Thermal Resort или да опиташ чаша кубински ром – още там, където се ражда.

В ноемврийския си брой списанието предлага още разказ за най-стария действащ християнски манастир “Св. Екатерина” в Синай, за най-новите открития на Перперикон, за битието на бесарабските българи. От него читателите ще научат и как във Вършец работят по проект за екотуризъм и защо националният парк “Рила” влезе в европейския Топ 10 на фондацията “PAN Parks”.

Одисей


  Назад към Новини