Архив

Известни „профили”, нови „маршрути” и „тайни от кухнята” в новия брой на сп. НоReMag

06.11.2007

В секция „Хотели” на списанието - представяне на автентичния български хотел “Фенерите” – член на БХРА

НоReMagОктомврийският брой на списание HOtels&REStaurants MAGazine ще ви срещне със СИХРЕ – международната специализирана изложба за хотелско, ресторантско и СПА оборудване и обзавеждане. Кой и защо участва на изложението, как се развива то във времето, какви са неговите еквиваленти по света са част от въпросите, на които ще намерите отговор.

Рубриката “Профили” в туристическата секция ще ви запознае с Любомир Панковски, изпълнителен директор на един от най-големите български туроператори - “Алма Тур”. При Панаира на киселото мляко в Разград ще ви отведе “Маршрути”, а “Дестинации” е посветена на Зьолден – най-големият ски курорт на Австрия. В туристичексата секция търсете още: Как премина летния сезон в Созопол? Какво представлява Франкфуртската таблица? Какво трябва да знаем за застраховката “Помощ при пътуване в чужбина” и европейската здравна карта?

Секторът “Хотели” ще ви запознае с особеностите на вторичния пазар на хотели в България - къде, какво и колко се предлага и, разбира се, на каква цена. Трудно ли е да създадеш и управляваш автентичен български хотел, ще разберете от материала, посветен на комплекс “Фенерите” – член на БХРА, носител на Годишната наградата на асоциацията за семеен хотел на 2004 година. Особеностите на отлагането на резервации, дизайнът на хотелския уебсайт, как да използваме леглото, за да повишим продажбите си са част от нещата, полезни за хотелиерите.

В ресторантската секция ще се запознаете с функционалната кухня и нейните особености. Рубриката “Съчетаване на храни и вино” продължава с мерло, а “Тайни от кухнята” този път ще ви запознае с екзотичния плод питахая.


  Назад към Новини