Архив

Предстои международното специализирано изложение SIHRE (Хотелско и ресторантско оборудване)

10.10.2007

Интересна програма, много звезди и събития обещава агенция „Булгарреклама”

Традиционните специализирани изложения SIHRE (Хотелско и ресторантско оборудване) и „Светът на мебелите” отварят врати на 17 октомври 2007 г. Като специален гост на събитието е поканен популярният холандски дизайнер Ян Мелис, който ще представи впечатляващи свои проекти, сред които е и „Инсомния” - старинната холандска корабостроителница, превърната в хотел на безсънието.

В рамките на изложенията за посетителите са предвидени редица други интересни събития, включени в съпътстваща програма. Любомир Милчев – Денди, ще представи по оригинален начин основните изисквания, характеризиращи етикета на масата. Своите качества и умения в областта на синхронното сервиране ще демонстрират ученици от Софийска професионална гимназия по туризъм, а представители на COMO ще представят своите професионални виждания и идеи за обзавеждане. Любителите на източните култури ще могат да се насладят на презентация по Фън Шуй, базирана на символиката на тази древна наука, даряваща ни с възможността да живеем в хармония и равновесие.

През целия период – от 17 до 20 октомври 2007 г., в Интер Експо и Конгресен Център ще бъде експонирана и постоянна фотоизложба, която по атрактивен начин ще представи хотелите – носители на юбилейните Годишни награди на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) за 2006 г., отличени за техните професионални постижения в областта на туризма.

Изложението SIHRE, което се провежда за седми пореден път става все по-популярно като резултат от нарастващия ръст на инвестициите в тази област. В него участват над 200 фирми, а за четирите дни от изложението за 2006 г. гостите са били повече от 10 000. Изложението “Светът на мебелите” се провежда за трети пореден път, като популярността на изложението сред българските и чуждестранните компании нараства след успешно провеждане на две поредни издания на специализираното изложение. Организатор на изложенията е агенция „Булгарреклама”.


  Назад към Новини