Архив

Плевен Business & Tourism - нов каталог на „ТурКлуб РеМарк”

22.05.2007

Изданието беше официално представено в хотел „Балкан” пред представители на бизнеса и туризма от града и региона

Etara

Преди броени дни "Тур Клуб РеМарк" представи най-новото си рекламно-информационно издание Плевен Business & Tourism в хотел "Балкан". На събитието присъстваха г-н Найден Зеленогорски -кмет на Плевен, г-н Георг Спартански - председател на Общински съвет -Плевен, г-н Благой Рагин - председател на БХРА, хотелиери и ресторантьори от "Балкания", бизнесмени и много гости.

Изданието беше представено от г-жа Даря Заричинова от "Тур Клуб РеМарк" - регионална секция на БХРА, която подчерта значението на добрата реклама в туризма за развитието на Плевен като град с богата история и разнообразно културно-историческо наследство. От името на БХРА, Благой Рагин поздрави колегите от "Тур Клуб РеМарк" и издателят - Нико Заричинов за последователната дългогодишна работа в името на българския туризъм и пожела успех на новия двуезичен каталог. "Историята и културата на този невероятен град и амбицията на неговото ръководство да инвестират все повече в туристическия бизнес, са в основата на бързите видими от всички нас, големи промени в развитието на Плевен", сподели председателят на БХРА.

Поздравления по повод представянето на новия каталог на Плевен поднесе и представителят на американската делегация г-н Гари О`Конъл - градски управител на побратимения с Плевен град Шарлотсвил - САЩ. Американските колеги са в България и за да връчат отличието "Плевен - град от световна класа" на кмета Найден Зеленогорски. Градът е номиниран пред американския Институт за градовете от световна класа и се занимава с анализ на градове от целия свят, като основните критерии са прогресивно икономическо развитие и добри условия за живот.

На коктейла, даден от домакините по случай осмото бизнес издание на "Тур Клуб РеМарк", гостите бяха посрещнати с много внимание и изискани специалитети от г-н Бойчо Ралчев и неговия екип от хотел "Балкан".

Etara


  Назад към Новини