Архив

В майския брой на Hotels&Restaurants MAGazine – информация за кадрите, СПА хотелите и тайните от кухнята

21.05.2007

Дестинация в изданието този път е пъстроцветен и екзотичен Тайланд

През месец май списание Hotels&Restaurants MAGazine се обръща към една много дискутирана и все така болна за туристическия бранш у нас тема - персоналът. Търсят се отговори на въпросите какви кадри търси индустрията, какви са специфичните нужди от повишаване на квалификацията в различните сегменти на сектора, доколко заплащането е основно средство за мотивация на персонала. През погледа на хотелиерите и специализираните агенции за подбор на персонал се изследва процесът на подбор на кадри в хотелиерството, ресторантьорството и туризма. Предлагат се и идеи как се изгражда лоялно отношение у служителите.

Секция "Туризъм" се фокусира върху проблемите и предизвикателствата на започващия летен сезон, както и върху успехите и развитието на авиопазара и морските летища. Дестинация на броя е Тайланд.

От хотелиерската секция ще разберете какви са европейските предизвикателства пред СПА хотелите, както и защо за едни дублажите са сламка, а за други - главоболие. Ще се замислите и защо доброто обслужване вече просто не е достатъчно и какво очакват днешните туристи от хотела, в който отсядат. Лице на секцията е изпълнителният директор на хотел "Скайуей" Алекс Орешков.

Секция "Ресторанти" дава полезни съвети за съчетаването на вино с храни, както и експертни напътствия по отношение на сервирането на вино. "Тайни от кухнята" са посветени на заешкото - най-хранителното сред месата.

Etara


  Назад към Новини