Архив

Ново обучение в помощ на хотелиерите и ресторантьорите, и за производителите на храни и напитки

18.05.2007

Курс за разработване и внедряване на Системи за управление на безопасността на храните

"Муди Интернешънъл" стартира най-новия курс в помощ на производителите на храни, напитки, опаковки, както и на хотелиери и ресторантьори - "Разработване и внедряване на Системи за управление на безопасността на храните".

Курсът осигурява на участниците знания и умения, свързани с подготвяне, планиране, изграждане и внедряване на системи за управление на безопасността на храните (СУБХ), разработени спрямо изискванията на най-новия стандарт в областта на безопасността на храните ISO 22000:2005. В него изцяло са застъпени клаузите на спецификацията НАССР - описание на процесите, определяне на критични контролни точки и критични лимити за тях.

Стандартът е предназначен за проследяване безопасността на храните по цялата хранителна верига - от производителя до консуматора на готовия продукт. Поради тази причина той е приложим за производители, търговци, хотелиери, ресторантьори, производители на опаковки и всички браншове пряко или косвено свързани с производството и предлагането на храни.

Съдържанието на курса включва преглед на основните изисквания и приложението на ISO 22000:2005, техники за разработване на системи за управление на безопасността на храните, методи за събиране и категоризиране на наблюдения и др. Обучението е изцяло практически насочено.

При успешно завършване на курса мениджърите ще могат да планират, изграждат и внедряват системи за управление на безопасността на храните, а също така ще са придобили знания за одитиране и усъвършенстване на системата за управление на безопасността на храните в различни типове организации спрямо изискванията на ISO 22000:2005.

За повече информация тел: 950 06 40 или 950 06 41 и на e-mail: traning@moody.bg или в офиса на БХРА.


  Назад към Новини