Архив

Годината завърши с успешни контакти на БХРА с колегите от балканските страни

04.01.2007

Асоциацията се представи с щанд и в дискусиите на ХVІІ-та среща „Оференти в хотелиерството и ресторантьорството” в гр. Крагуевац, Сърбия

БХРА завърши годината с ползотворните си контакти с колегите от балканските страни и BAHA през декември 2006 г. в гр. Крагуевац, Сърбия. В хотел "Шумарице" там се състоя ХVІІ-та среща "Оференти в хотелиерството и ресторантьорството" под егидата на Министерство на търговията, туризма и услугите на Република Сърбия, организирана от Сдружение на хотелиерите и ресторантьорите - HORES, Сдружение на YATA агенциите и Сдружение на балнеоложките и климатични курорти. Председателят на БХРА - Благой Рагин, заместник-председателят на БХРА - Катя Тодорова и членове на УС на асоциацията участваха в работната среща по покана на своите колеги от Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите - HORES.

БХРА

В рамките на срещата се проведе изложение на туристически фирми, винарски изби и оборудване и обзавеждане за хотели и ресторанти. Щандът на БХРА се радваше на интерес от страна на гостите, които имаха многобройни запитвания за оферти за ски почивки в България. Домакините организираха специално за чуждестранните гости от България, Македония, Черна гора, Словения и др. посещение на архитектурни паметници в Крагуевац и исторически забележителности в региона.

БХРА

На новогодишния туристически бал г-н Благой Рагин връчи на домакина г-н Миленко Мариянович, генерален директор на "Крагуевац" АД плакет на БХРА и луксозната книга "Балканика", издание на рекламна къща "ФИЛ".

БХРА


  Назад към Новини