Архив

SPA хотел „Астрея” – най-новата перла на българския SPA туризъм носи красивото име на гръцка богиня

05.12.2006

Хотелът в Хисаря, член на БХРА предлага елегантност и стил за всички, които избират здравето и комфортната почивка

Най-новата перла на българския SPA туризъм носи красивото име - Астрея. Кръстен на гръцката богиня - Звездна, хотелът доказва, че боговете избират не само най-древните, но и най-зареждащите със сила и здраве минерални води на България. Откриването на SPA хотел "Астрея" в Хисаря на 25 ноември т.г. събра многобройни партньори, колеги и приятели на сем. Хаджиеви - членове на БХРА.

Etara

Сред официални гости при откриването на бяха г-н Христо Христов - зам. председател на ДАТ; кмета на Община Хисар; г-н Благой Рагин - председател на БХРА; г-н Дончо Таневски - президент на ВАНА и председател на НОТАМ; г-н Бранко Кривокапич - вице-президент на ВАНА и председател на HORES; доц. Цветан Тончев - председател на БТК; членовете на УС на БХРА - Иван Макрелов, Иван Александров, Тодор Янакиев и много представители на медиите.

Най-новият хотел - член на БХРА разполага с 100 легла, ресторант с 90 места, лоби бар, панорамен бар, Интернет зала, конферентна зала с 70 места, охраняем паркинг и др. Асансьор и рампи осигуряват достъпа и ползване на хотела от хора в неравностойно положение.

SPA центърът на хотел "Астрея" разполага с лекарски кабинет, кабини за физиотерапия и рехабилитация с над 30 процедури. Гостите могат да избират между различни лечебни, възстановителни и разкрасителни процедури, да използват джакузи, сауна, тангенторни и перлени вани, масажи, солариум.

Etara

Сред най-предпочитаните от туристите тук са басейна с минерална вода и парната баня в римски стил. Климатичните условия и минералните води в Хисаря са благоприятни за лечение на заболявания на пикочо-отделителната система и храносмилателната система, както и за обменни, гинекологични, неврологични, жлъчно -чернодробни и др. заболявания. Запазената професионална марка в хотелския мениджмънт на Марин Хаджиев и неговия екип са част от обещанието, че в хотела на богинята Астрея всеки гост може да намери не само уют и елегантност, стил и комфорт, но и великолепна кухня и десетки възстановителни и разкрасителни процедури.


  Назад към Новини