Архив

ЕВРОКОЛЕДА с Гранд Хотел София – парти с европейско послание

05.12.2006

Уникалният хотелски комплекс, носител на Годишната награда на БХРА за петзвезден хотел на 2006 г., събра VIP гости, партньори, приятели и колеги под мотото „Да празнуваме около една елха!”

На 4 декември 2006 г. в Народния театър "Иван Вазов" се състоя празничното събитие - ЕВРОКОЛЕДА, организирано от Гранд Хотел София, под мотото "Да празнуваме около една елха!". С ЕВРОКОЛЕДА Гранд Хотел София отбеляза настъпващите празници в навечерието на присъединяването на България към Европейския съюз.

Десети юбилейни Годишни награди на BHRA

Партито бе в унисон с европейското послание "Обединени в разнообразието". Всяка страна от ЕС имаше свой представител на ЕВРОКОЛЕДА - танцьор в специален костюм с името и цветовете на националния й флаг. Общо 27 танцьори (27 е броят на страните-членки на ЕС от 1 януари 2007 г.) посрещнаха гостите с "Добре дошли!" на всички официални езици в ЕС. Лично г-н Иван Ангелов, генералният мениджър на Гранд Хотел София - петзвездния хотел на БХРА за 2006 година, откри събитието, както винаги с оригинално поздравление към многобройните гости в навечерието на Коледните и новогодишните празници.

Десети юбилейни Годишни награди на BHRA

Европа - обединена и разнообразна, оживя специално за гостите в аудио-визуално шоу. Музикална селекция от хитове на европейски поп звезди и култови групи потопиха присъстващите в "европейската" атмосфера. За настроението на гостите се грижеха и музикантите от популярното поп-джаз трио - Midnight Trio. Водещ на празника беше Георги Мамалев, който през цялото време се грижеше да не стихва смеха от сърце на многобройните гости. Актрисата Албена Михова, в ролята на гадателка, вещаеше на присъстващите какво им предстои през Новата 2007 година.

Десети юбилейни Годишни награди на BHRA

Всеки от присъстващите участва в томбола с много награди, сред които куверт за двама за вечеря в ресторанта на хотела "Shades of Red", два куверта за посрещане на новогодишната вечер в Гранд Хотел София, а г-н Красимир Димитров от фирма "3М" беше късметлията, който си тръгна с фланелка на футболен клуб "Барселона", подписана от футболистите. ЕВРОКОЛЕДАТА на петзвездният хотел на БХРА за 2006 г. стана възможна и с участието на майстор-сладкаря на Гранд Хотел София - Алекс Хекимов, носител на престижната награда "Майстор на шоколада", Лондон 2005 и арт-гримьора Радостин Илиев.

Десети юбилейни Годишни награди на BHRA


  Назад към Новини