Архив

Открит е 500-я АРО магазин в България

01.12.2006

Днес най-популярната сред всички собствените марки продукти на „МЕТРО Кеш енд Кери” е представена в 236 населени места у нас

На 29 ноември 2006 г. в София - кв. "Овча купел" - 2 беше официално открит 500-ят АРО магазин в България. Проектът АРО магазини има за цел подкрепа развитието на традиционната търговия и производство у нас.

Лентата за откриването на магазина разрязоха д-р Емилиян Абаджиев - регионален мениджър за Източна Европа на "МЕТРО Кеш енд Кери Интернешънъл" , инж. Пламен Йорданов - кмет на община Овча Купел и г-жа Росица Николова - собственик на магазина. Първите клиенти на новия магазин бяха посрещнати от актьорите от ТВ предаването "Аламинут", които начело с Робин Кафалиев взеха участие в празнична програмата и томбола.

Проектът магазини за търговия на дребно с марката АРО стартира през октомври 2005 г. с откриването на първия едноименен търговски обект в столицата. Днес марката е представена в 236 населени места из цялата страна. Целта на проекта е подкрепа на развитието на традиционната търговия и производство у нас.

Като най-популярната сред всички собствени марки продукти на "МЕТРО Кеш енд Кери", АРО е символ на качествени продукти на най-добра цена и обединява над 1 100 хранителни и нехранителни стоки, произведени по поръчка на веригата от български и международни производители. Част от продуктите АРО се произвеждат в България като определени стоки се изнасят в магазините на "МЕТРО Кеш енд Кери" в Централна и Източна Европа.


  Назад към Новини