Архив

Признание за БХРА и нейния председател г-н Благой Рагин, пожизнен президент на Балканския алианс на хотелиерските асоциациии (BAHA)

29.11.2006

Наградата „Приятелска писалка” на Европейската федерация на журналистите се връчва за изключителните му заслуги в областта на туризма

Б. Рагин

На официалната церемония по връчване на Десетите юбилейни награди на БХРА в Гранд Хотел София на 24 ноември 2006 г., президентът на Балканския алианс на хотелиерските асоциациии (BAHA) и председател на HOTAM - г-н Дончо Таневски пристигна специално в София, за да връчи на председателят на БХРА и пожизнен президент на BAHA г-н Благой Рагин европейската награда "Приятелска писалка" за изключителните му заслуги в областта на туризма.

Наградата на Европейската федерация на журналистите за Б. Рагин бе обявена на 13 октомври 2006 г. в рамките на Тринадесетата среща на европейския клуб на специалистите в туризма (INTEROSTAS) в гр. Сплит, Хърватска. Признанието за председателя на БХРА е и признание за инициативата и работата на нашата асоциация вече втора година за създаването и укрепването на Балканския алианс на хотелиерските асоциациии, сподели за информационния сайт на БХРА (www.bhra-bg.org) нейният председател, който беше избран за първи президент на BAHA след учредяването на алианса за мандата 1 януари - 1 юли 2006 г.

Б. Рагин


  Назад към Новини