Архив

Излезе от печат ноемврийския брой на сп. „НоReMag”

17.11.2006

Централна тема в него са чартърите и какви са позициите на българските авиопревозвачи

Преди дни от печат излезе ноемврийския брой на HОtels&RЕstaurants MAGazine. Централна тема на броя са чартърите. От нея ще разберете как се прави чартър, какво се случва на българския чартърен пазар, добри ли са позициите на българските авиопревозвачи.

Рубриката "Профили" разказва за семейния бизнес на Соня и Стоян Капсъзови, собственици на известните "Капсъзови къщи" в Ковачевица. В броя присъства още анализ на отминалия летен сезон и отзвук от регионалните туристически борси в Казанлък и Смолян. Българските "Маршрути" отвеждат в Берковица, а дестинация на броя е индииският щат Гуджарат.

От хотелската секция ще раберете, че екстрите в хотела вече не са лукс, а необходимост. Ще научите и какво всъщност казва звездната категоризация, както и кои са първите български 37 обекта, носители на марката за качество "Автентична България", много от които членове на БХРА.

Страниците в ноемврийския брой, посветени на ресторантите, отново обръщат внимание на европейските и световни стандарти за безопасност на храните, а готвачите има какво да научат от материалите, посветени на шоколада и гъбите.

HОtels&RЕstaurants MAGazine


  Назад към Новини