Архив

Хотел „Ривиера Бийч” отново между десетте най-добри хотели в света – партньори на „Некерман”

09.11.2006

Изключително признание за успехите на професионалния екип на вк „Ривиера”, член на БХРА

На 5 ноември 2006 г. във Франкфурт, по време на официалната презентация на новите програми на фирма "Томас Кук" бяха наградени най-добрите хотели в света, включени в брошурите на "Некерман" - основна марка на концерна "Томас Кук". Отличието се извършва на база анализ на 500 000 анкетни карти, попълнени от туристи на фирмата при тяхното завръщане от различни хотели и дестинации в света, и обработени от независим изследователски институт.

Десетте най-добри хотели в света бяха наградени със статуетка "Некерман Примо" или "Оскар" в туризма, както я определи в приветствието си членът на Борда на директорите на "Томас Кук" - г-н Петер Фанкхаузер. Пет от десетте най-добри са ваканционни хотели от Европа и Северна Африка, които формират най-значимата част от оборота на фирмата.

За втора поредна година хотел "Ривиера Бийч" е единствения български хотел, награден с това най-високо отличие. Останалите четири призьора от тази група са: хотел "Александра Бийч" от остров Крит - Гърция, хотел "Леонардо де Винчи" - Италия, Апарт хотел Бароса Парк от Коста дела Луз - Испания, Иберостар хотел Плая Гавиотаз - Фуертовентура - Испания. Всички те са високо- категорийни и са получили най-висока оценка от туристите по показателите: разположение на обекта, качество на храната, качество на обслужването като цяло, разнообразие в предлагането и гостоприемство на персонала.

УС на БХРА честити новото поредно признание за високата класа на вк "Ривиера" и професионализма на неговия екип начело с изпълнителния му директор - г-жа Людмила Ненкова и се гордее, че между членовете на асоциацията е "Ривиера Бийч" - единственият български хотел, награден с "Некерман Примо". Пожелаваме на колегите си от вк "Ривиера" и лично на г-жа Ненкова, член на УС на БХРА, в годината на юбилея на комплекса - здраве, нови предизвикателства и още много награди!

Ривиера Бийч между десетте най-добри хотели в света - партньори на Некерман


  Назад към Новини