Архив

На 2 ноември 2006 г. в х-л „Ривиера Бийч” - ВК „ Ривиера” стартира Шестия национален конкурс „Готвач на годината 2006”.

01.11.2006

Генерален споносор на тазгодишното издание на конкурса е Дивизия “БЕЛЛА Професионални партньори”, Част от “БЕЛЛА България Холдинг”.

БЕЛЛА Професионални партньори

Дивизия "БЕЛЛА Професионални партньори"
Част от "БЕЛЛА България Холдинг"

В резултат от естественото развитие на компанията в областта на тестените изделия, мазнините,, колбасарския бранш и месопреработването, Дивизия "БЕЛЛА Професионални Партньори" се стреми да отговори на нарасналите потребности на пазара.

Дивизия "БЕЛЛА Професионални Партньори", предлага Не просто различни продукти ,а цялостни решения,свързани с културата на храненето, естетизъм на храната, развиване на вкусови усещания - и преди всичко с развиване и поддържане на партньорски отношения със специалистите, работещи в кулинарния бранш, със които си обменят информация за тенденциите в храненето, оригинални и вкусни рецепти, нови тайни в готвенето..

Осигурена е цялостна гама от необходимите:

  • Месни продукти и деликатеси с марката "Соларис"-кебапчета,кюфтета, грил наденички,шунка,бекон,филе,луканка, пъстърма;
  • колбаси - кренвирши и наденица с марките "Сачи"и "Леки",както и шпекови колбаси с марките "Перелик" и "Леки";
  • хранителни мазнини - маргарини "Белла","Флора","Томи"и "Хотелска марка", фритюрна мазнина "Белла", олио "Брилянт";
  • тестени изделия - бутер тесто "Белла",точени кори "Белла","Фамилия" и "Хотелска марка"
  • полуготови храни - бутер банички с кренвирш "Сачи", бутер банички с кашкавал и бутер банички със сирене
  • картофено пюре "Белла".

"БЕЛЛА България Холдинг"-производствата са сертифицирани по системите:НАССР,ISO 9001:2000,IFS

Дивизията разполага с възможности за доставка на поръчки до всяка точка в страната,седем дни в седмицата.

ДИВИЗИЯ "БЕЛЛА ПРОФЕСИОНАЛНИ ПАРТНЬОРИ"
СОФИЯ, БУЛ.ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ № 101, ЕТ. 8
TЕЛЕФОН: 02/ 9 703 728
E-MAIL: bellapp_sofia@abv.bg

Електролукс

Хотел Лилия

Хотел "Лилия"

Хотел "Лилия" е четиризвезден, намиращ се в КК "Златни пясъци". Хотелът разполага със 174 двойни стаи, 47 апартамента с 2 легла и 8 апартамента с 4 легла. Всички хотелски помещения са климатизирани и оборудвани с телефон, ТV със сателитни програми, минибар и сешоар в банята. От терасите им се открива прекрасна гледка към крайбрежието или вековната гора. На разположение на гостите е ресторантът с 230 места, лоби бар, външен басейн, водолазен център и др.

Атракцията на хотелски комплекс "Лилия" е басейнът на покрива на основното хотелско тяло и скай бар с прекрасна панорамна гледка към северното черноморско крайбрежие. В нощния бар - дискотека ще погалите сетивата си с приятна музикално-артистична програма/в определени дни/и с богат асортимент от коктейли, отлежали и шампанизирани вина, бира и топли напитки.

В центъра за здраве и красота ще откриете отлично подготвен козметолог с модерна апаратура, както и масажни услуги от висококвалифициран специалист; богато разнообразие от възстановителни и лечебни програми под непосредствено лекарско наблюдение, както и денонощна лекарска помощ.

САМИ - М

"САМИ - М" ЕООД

"САМИ - М" ЕООД - гр. Перник е специализирана фирма за производство на полуфабрикати от червени и бели меса.

Производствената дейност стартира през 1996 година в малък цех за млени меса. Постепенно дейността се разраства и септември 2003 год. е завършено строителството на модерна фабрика, съобразена и отговаряща на всички Европейски норми и стандарти.

Съвременните технологии, качествени суровини и балансираните подправки правят продуктите желани на всяка трапеза и удовлетворяват най-изискания вкус.

Фирмата се развива успешно, с увеличаващ се пазарен дял. За да запази тази тенденция САМИ-М създава нови и разнобразни продукти за многобройните си клиенти.

Новата серия за лято 2006г, "Барбекю - бързо и вкусно" изключително атрактивна за заведенията за бързо хранене и кетеринг.

Предимства на нашите продукти са:

Специалната технология и панировка за печене на конвектомат и фурна,/ избягва се пърженето и използването на мазнина /.

Детската серия е съобразен с детското хранене. Технологията, подправките и енергийният баланс е съгласуван с детски диетолог.

През последните години нашите продукти са в основните менюта на големите ресторанти в почивните комплекси на Българското Черноморие. Голямото разнообразие на вкусове ги прави сред най-предпочитаните от многобройните туристи от цял свят.

Признание за работата на мениджъркият екип на "САМИ-М" са многобройните медали и отличията, получени от участията ; Международен Пловдивски Панаир, Международна специализирана излажба за месо и месни продукти "Месомания" Произведено в България , Изберете Българското и др.

Societe Generale Експресбанк

Societe Generale Експресбанк

Костадинов-Райков Фивепи

"Костадинов-Райков Фивепи"ООД

"Костадинов-Райков Фивепи"ООД е частна компания, основана 1991г. Фирмата има повече от 15 години опит в продажбата на млечни продукти на българския пазар. Вносител е на водещи световни марки млечни продукти Bergader(Германия), Frico(Холандия) и Rupp(Австрия). Седалището на фирмата е Град София.

"Костадинов-Райков Фивепи"ООД поддържа отношения с почти всички търговски вериги на територията на страната.

Винпром Алвина

"Винпром Алвина" - 60 години традиция и опит

През 2007 година Винпром Алвина отбелязва своя 60 -годишен юбилей.

Фирмата стопанисва над 4000 дка. лозя в регионите Варна и Добрич от сортовете шардоне, мускат, варненски мискет, траминер, каберне совиньон и мерло, като в програмата на завода е заложено след 2007г. те да надхвърлят 8000дка.

"Винпром Алвина" ООД гр.Добрич разработва своя нова програма за широк спектър от вина, ракии и спиртни напитки.

Малко известен е фактът, че измежду единици-одобрените за износ на Европейския пазар ракии са двете запазени марки "Добруджанска мускатова ракия" и "Тервелска кайсиева ракия".

Достойно по вкусови качества до тях се нареждат и най-новите разработки на завода "Добруджанска дюлева ракия", и аперитиви серия "Силует".

В листата на винените продукти ново присъствие са налагащите се вече на пазара бели и червени сухи вина от серия "BLACK SEA WINE" и специалните най-нови разработки на бели сухи вина - серия "Kaliakra".

Най-високи признания за качеството на продуктите му са на първо място потребителите. Не са за пренебрегване и станалите вече традиция многобройни отличия, от които сребърен медал за Каварненски мускат реколта 2003-а на изложението Винена завера в Банско, бронзов медал за врачански мискет "Kaliakra"реколта 2004-а на изложението "Винария`2006", многобройни почетни дипломи и грамоти.

Хаджийски и фамилия

"Хаджийски и фамилия"

Млекопреработвателно предприятие "Хаджийски и фамилия" се намира в живопистна местност на брега на р. Огоста до с.Градешница обл. Враца. Предприятието съществува вече над 10 години и предлага успешно ненадминати по своя вкус и качество млечни продукти, които трайно са се настанили на българския пазар

Предприятието е І-ва група, тоест към момента фирмата е изпълнила всички изисквания на Европейския съюз за предприятията от този бранш.

Основните продукти които "Хаджийски и фамилия" произвежда са:

Кашкавал Витоша, Пикантен кашкавал /с люти чушки/, Кашкавал Балкан, Краве и овче сирене, Кашкавалено роле, 5 вида топени сирена, извара

Нашите продукти са подходящи, както за директна консумация, така и за приготвяне на пици, сандвичи, паниране и всякакви ястия с млечни продукти.

Наши клиенти са елитни ресторанти, пицарии и хотели в цялата страна.

Насладете се на уникалния български вкус с продуктите на Хаджийски и фамилия!

П.Б.ОПОИ

"П.Б.ОПОИ" ООД

Фирмата е официален представител на ОПОИ - сокове - Словения. Доставя безплатно машини за газирани и негазирани безалкохолни напитки за хотели, ресторанти, барове и заведения.

Майстор Цветко

"Майстор Цветко"


  Назад към Новини