Архив

В новия брой на сп. HоRеMаG – как да управлявате приходите на своя хотел, кой и защо посещава СПА

10.08.2006

Лице на списанието в рубриката “Профили” са смолянските хотелиери Мая и и Иван Кисьови, членове на БХРА - собственици на “Кипарис” и новооткрития “Кипарис Алфа”

Малкият хотел е централната тема в броя за месец август - септември на HоRеMаG (Hotels&Restaurants MAGazine). Разгледани са аспектите на финансирането, кооперирането и обучението на кадри за малки хотели. Присъства погледът на Българската асоциация за алтернативен туризъм, както и гледната точка на собственици на малки хотели.

Лице на списанието в рубриката "Профили" са смолянските хотелиери Мая и и Иван Кисьови, собственици на "Кипарис" и новооткрития "Кипарис Алфа". Маршрутите ще ви отведат в Балчик и Асеновград. Сред другите материали в броя ще откриете начини за ефективното използване на нетрадиционни енергоизточници, фам-триповете като инструмент за увеличаване на продажбите, значението на маркировката за сигурността на туристите в планините.

На хотелиерските страници ще научите как да управлявате приходите на своя хотел, кой и защо посещава СПА, както и какво се крие зад марката "Иберостар".

Ресторантските теми включват съвети при избора на консултанти при въвеждане на стандартите HACCP, репортаж от гостуването на трима френски сладкари в столичният хотел "Хилтън", както и резултатите от проучване сред ресторантьорите, проведено през пролетта съвместно от Българската асоциация на професионалните готвачи, БХРА и "Евроток". В рубриката "Тайни от кухнята" Джеймс Джефри, гл. готвач на "Радисън САС" представя безграничните възможности за използване на нара.

Освен всичко това, HоRеMаG с гордост анонсира, че списанието вече може да бъде намерено и в интернет на адрес www.horemag.bg. Припомняме на всички читатели и приятели, че следващият брой на списанието ще бъде на пазара в началото на октомври т.г.


  Назад към Новини