Архив

Лятото носи новини и полезни четива с новия HоRеMаG

19.06.2006

В броя можете да намерите рубриката „Профили”, която представя Людмила Ненкова, изпълнителен директор на вк „Ривиера”, член на БХРА и още информация за официалната среща на БАХА в кк „Албена”

Излезе от печат юлският брой на Hotels&Restaurants Magazine (HоRеMаG). Тема на броя в разгара на лятото е спортният туризъм. Основните въпроси, които се разглеждат, са доколко България има и доколко използва възможностите си за този вид туризъм и дали у нас могат да бъдат привлечени професионални спортисти или спортът може да се предлага единствено като атракция.

В броя присъстват още материали за стартът на инициативата "Автентична България", за това как у нас се разбира и прилага на практика идеята за екопътеките, и какво се случи по време на първата официална среща на Балканския алианс на хотелиерските асоциации (БАХА), организирана по инициатива на БХРА в кк "Албена" в началото на м. юни т.г.

Специално за хотелиерите са материалите за хибридните форми в хотелиерството и използването на интернет като средство за онлайн резервации и продажби. Ресторантьорите пък ще намерят съвети как да използват и подобрят уеб страницата си, какви са проблемите по прилагането на новата нормативна уредба за безопастността на храните, що е то карвинг и какво представлява професията на мениджъра "Храни и напитки".

Рубриката "Маршрути" представя Хисаря, "Тайни от кухнята" се посвещават на мидите, а "Профили" разказват за успешния професионален път на Людмила Ненкова - член на УС на БХРА и изпълнителен директор на ваканционен клуб "Ривиера", член на асоциацията.


  Назад към Новини