Архив

Най- новият четиризвезден бизнес хотел в столица - в сърцето на столицата

17.05.2006

„Сентрал Парк Хотел” предлага лукс, уют и елегантност

Сентрал Парк Хотел

В сърцето на София отвори врати най-новият 4-звезден хотел - "Сентрал Парк Хотел". Разположен на столичния булевард "Витоша", в непосредствена близост до Националния дворец на културата, хотелът беше открит неотдавна на пищна церемония. Над 200 гости станаха свидетели на прерязването на лентата от г-н Николай Козанов и г-н Милчо Благоев - собственици на най-новия четиризвезден бизнес хотел в столицата.

Сентрал Парк Хотел

Дванадесететажната хотелска сграда разполага със 74 стилно обзаведени стаи, предлагащи уникален уют и спокойствие само на крачки от зеления парк отсреща и оживените площади наооколо. Три луксозни панорамни апартамента откриват прекрасна гледка към планината и към централната градска част на София.

Сентрал Парк Хотел

Всяка от стаите е с климатична инсталация с индивидуално регулиране на температурата, телефон с директно международно избиране и гласова поща, сателитна телевизия, минибар, индивидуален сейф, електронна заключваща система, баня с вана, телефон и сешоар. Предимство за бизнес гостите на хотела е безплатната високоскоростна Интернет връзка от всяка стая. Два етажа от хотела са обособени специално за непушачи.

Сентрал Парк Хотел

Хотелът разполага с две конферентни зали, оборудвани с модерна аудио-визуална апаратура, бизнес център и лоби бар. Акценти в елегантния интериор на хотела са над 200 картини - репродукции на известни европейски художници.

Сентрал Парк Хотел

Ресторантът на "Сентрал Парк Хотел" е с 64 места и привлича своите гости с уютна атмосфера и богато кулинарно разнообразие - изобилен бюфет на закуска, леко обедно меню и специалитети от националната и интернационална кухня на вечеря, в съпровод с отбрана селекция от вина.

Високата си класа и гостоприемство "Сентрал Парк Хотел" показа още на първите си гости, които посрещнa в края на месец април т.г. - сред тях бяха журналисти и представители на медиите от цял свят, акредитирани за срещата на НАТО в София на 27 и 28 април 2006 г.


  Назад към Новини