Архив

Чавдар Крачунов беше избран за главен секретар на БХРА

19.04.2006

Конкурсът на БХРА приключи с избор на професионалист с дългогодишен опит в туризма и в браншовите организации

Чавдар Крачунов   Конкурсът на БХРА за главен секретар на асоциацията приключи с избор на г-н Чавдар Крачунов. След окончателното одобрение на неговата кандидатура, УС на БХРА го назначи на работа в асоциацията. Той е завършил висше образование "География на туризма" в СУ "Климент Охридски". Има 20-годишен стаж в туризма като организатор по туризма, завеждащ сектор, началник отдел, търговски директор в "Балкантурист", "Балкан Холидейс Интернешънъл", "Балкан Експрес" и други туристически фирми.

   Работил е като сътрудник в Българското туристическо представителство в Стокхолм, а през последните три години - като мениджър "Маркетинг и продажби" в Бест Уестърн хотел Сити - София и един от представителите на регионалния офис на веригата Best Western в България. Чавдар Крачунов е известен професионалист в туристическите среди, с дългогодишен опит и богата практика в различни туристически фирми. Взимал е активно участие в дейността на браншовите организации като заместник-председател на УС на БАТА.

   БХРА му пожелава успех на новата длъжност и се надява все така професионално да работи за развитието на българския туризъм и за голямата, но трудна кауза на асоциацията и нейните членове.


  Назад към Новини