Архив

„Езерец” показа запазената си марка на колегите от туристическата гилдия

04.04.2006

Хотелският комплекс, член на БХРА е изборът на хората, които оценяват здравословната почивка и лукса

   Със специална покана към туроператорите, с които работи успешно и професионално посрещна пролетта екипът на тризвездният хотелски комплекс "Езерец", член на БХРА. Собственикът на комплекса - г-н Румен Калайджиев представи на гостите си възможностите на "Езерец" за почивка, конгресен туризъм, спорт и релаксация сред лукс, стил и чистота, които отдавна е превърнал в запазена марка на "Езерец". Колегите му, сред които и председателят на БХРА - г-н Благой Рагин, поздравиха екипът на комплекса за професионалния подбор на персонала и за качеството на предлагания туристически продукт.

Езерец

   Хотелският комплекс "Езерец" край Благоевград е най-елегантният хотел в Югозападна България. Намира се близо до международен път Е79 София-Кулата и е на броени минути от града. Хотелът предлага 46 двойни стаи, 4 апартамента, уютно обзаведени с мини бар, климатик, телевизор, телефон и Интернет. Лоби барът е сред любимите места на гостите, които идват тук. Конферентната зала на "Езерец" разполага със 100 места, оборудвана за пресконференции, семинари и презентации.

Езерец

   Ресторантът е с изискана атмосфера и стил, с внимателно и перфектно обслужване на фона на музика на живо и предлага 150 места и тераса със 100 места. Панорамната зала към ресторанта с 110 места е подходяща за романтични и бизнес вечери, с прекрасна гледка към природата. Откритият басейн с воден бар и лятната градина с барбекю допълва възможностите за почивка на туристите или на бизнесмените, когато приключат с поредния семинар или презентация, за които все повече фирми избират именно "Езерец". И заради спа-центърът - мястото, където могат да се освободят от стреса и да се изпълнят с енергия.

Езерец

   Хотелският комплекс разполага с мултифункционално изкуствено тревно игрище за мини-футбол с два тенис корта, разполага с охраняем паркинг, собствен транспорт и организира индивидуални групови екскурзии. Сред най-предпочитаните от гостите места в хотела са не само спа-центъра и басейните. Близостта на комплекса до уникални културно-исторически места в региона, до Банско, до пиринските маршрути и др. го правят привлекателно място за хората, които търсят съвременното съчетание на здравословна почивка и лукс.

Езерец


  Назад към Новини